Brojni poznati na predstavljanu Henry Lloyd kolekcije

| Lifestyle |

Antonija Blaće

Jučer je u Zagrebu u prodavaonici Mare predstavljena muška i ženska kolekcija za jesen/zimu vrhunskog jedriličarskog branda Henry Lloyd. Predstavljanje nisu propustila brojna imena društvenog života poput: Antonije Blaće, Kristine Bradač, fotografkinje Mare Bratoš, Anite Dujić, košarkašica Milice Dabović i Ive Ciglar,  Janka Popović Volarića, Gordana Giričeka, Ivice Blažička, Alexeia Puninskog, Zlatka Mateše, Nike Pulića i brojnih drugi.

Kristina Bradač i Anita Dujić Veljača
Kristina Bradač i Anita Dujić Veljača

Nova kolekcija modne marke Henri Lloyd, za žene i za muškarce, inspirirana je i istovremeno utjelovljuje promjenjive morske struje, boje akvamarina, blještavilo jahti i jedrenjaka. Kolekcijom dominiraju crvena, bijela i plava boja  kojima je ovoga puta pridodana nijansa duhana, pijeska i konopa stvarajući tako kolonijalnu „aromu" odjeće krojene od izrazito laganih materijala. Upravo Henri Lloyd brand odlikuje se inovativnim materijalima koji predstavljaju pravu revoluciju u dosadašnjoj nautičkoj odjeći. Vintage detalji poput mjedenih gumbi nadahnuti mornaričkim uniformom prisutni su u ženskoj i u muškoj kolekciji. Vječna „morska" kombinacija plave i bijele boje prisutna i u ovosezonskoj kolekciji slikovito simbolizira prožimanje mora i svjetionika te pruža osjećaj svježine i opuštanja.

Henry Lloyd kolekcija
Henry Lloyd kolekcija

Od ove jeseni najnovija kolekcija modne marke Henri Lloyd dostupna je i hrvatskim obožavateljima u zagrebačkoj prodavaonici Mare store, a kako je bilo na predstavljanu kolekcije, saznajte u galeriji.