Brojne poznate dame na predstavljanju Essie lakova za nokte

| Lifestyle |

Iva Jerković

Jučer su u Zagrebu predstavljeni lakovi za nokte ESSIE, u čijim će jedinstvenim bojama nakon milijuna žena diljem svijeta i brojnih svjetskih poznatih osoba od sada moći uživati i sve hrvatice. ESSIE lakove za nokte među prvima su isprobale i oduševile se brojne poznate dame poput Ive Jerković, Mirne Maras Valentić, Kristine Bradač, Ecije Ivušić, Mare Bratoš  i brojnih drugih.

Korana Gvozdić i Martina Podgorski
Korana Gvozdić i Martina Podgorski

Kada je riječ o odabiru boja, lakovi za nokte Essie već su gotovo 30 godina omiljeni brand milijunima žena, jamčeći kvalitetu i visoki standard profesionalne manikure. Od srpnja 2013. Essie lakovi dostupni su u Hrvatskoj (u 50 odabranih DM drogerie markt prodavaonica i 10 Muller prodavaonica diljem Hrvatske). Essie nije samo brand i nije samo lak za nokte…A tko je bolji za upoznavanje ovog nevjerojatnog branda od same Essie, dinamične i nezaustavne žene koja stoji iza svega?

Essie
Essie

Od svoje najranije dobi, Essie Weingarten gajila je strast prema nokitma i manikuri, a 1981. godine osnovala je i vlastitu tvrtku. U lakovima za nokte Essie prenosi svoje osobne doživljaje i emocije ali i zadnje trendove u modi. "Opsjednuta sam noktima od svoje treće godine, a opsesija je svakim danom sve veća! Bilo je jednostavno prirodno da posvetim svoju karijeru stvaranju savršenog iskustva manikiranja, nešto s čim se žene diljem svijeta mogu poistovjetiti. Svojim nijansama lakova za nokte povezujem se sa ženama iz svih kutaka svijeta, a širenje mogućnosti za brigu o noktima i raspona boja samo jača tu povezanost."