Dezinfincirajte vaše vozilo od korona virusa!

| Automoto |

Kako dezinficirati vozilo?
Kako dezinficirati vozilo? Zna AP BOBO

Gotovo je nemoguće da uključimo televizor, radio, otvorimo novine, a da ne vidimo neku vijest o NOVOM KORONA VIRUSU COVID-19.

Zdravlje je najvažnije stanje svih naših života, pogotovo sada kada se svi bojimo i strahujemo od nepoznate i neizvjesne bolesti prouzročene korona virusa. Naše zdravlje i zdravlje naših najmilijih, naše obitelji, naših prijatelja i poslovnih partnera, starih i mladih, susjeda, naših građana i stranaca, svih nas.

No, zapitajte se, može li nam korona virus naštetiti preko našeg limenog ljubimca?
Može. Naše vozilo može postati pravi "rasadnik" malih, oku nevidljivih bića koja mogu ugrozit naše zdravlje i zdravlje svih koji se voze u našem automobilu.

Širenjem KORONA VIRUSA istraživanja pokazuju da korona virus na plastičnim površinama može preživjeti čak i do 9 dana, a na metalnim površinama i do 5 dana, stoga nam AP BOBO preporučuje pravilnu i profesionalnu dezinfekciju automobila.

AP BOBO, uz kemijska čiščenja i keramiku za vozila, sad je spreman odgovoriti i na ovaj izazov zvan korona virus.

Kao i do sada, na najvećoj mogućoj razini, koristeći najbolje uređaje i najbolja dezinfekcijska sredstva, AP BOBO očistit će kompletno vozilo, ne dovodeći u opasnost ni sebe ni klijente. Naime, klijent po dogovoru doveze vozilo i ostavi ga s ključem ispred ulaza, na isti način dezinficirano vozilo ga čeka spremno za preuzimanje, dakle, bez ikakvog socijalnog kontakta.

Pomoću mehaničke, fizikalne i kemijske metode DEZINFEKCIJE, svaki automobil tako postaje siguran za sve putnike.

Za sve detaljnije informacije možete kontaktirati AP BOBO na broj telefona 099/6614444 te putem INSTAGRAMA (apbobo_luxury-car-wash) I FACEBOOKA (AP Bobo).