Luksuzni Bulgari, Giorgio Armani i Kartell Fiat 500 automobili

| Automoto |

Fiat je nedavno lansirao treću generaciju Fiata 500 i prvi talijanski potpuno električni model automobila, Novi Fiat 500 "La Prima" , čije je lansiranje popraćeno reklamom s popularnim glumcem Leonardom DiCapriom.

No, uključenost glumca i aktivista ne staje samo na reklami za ovaj automobil.

Naime, Fiat je proizveo tri jednokratne verzije automobila, u Bulgari, Giorgio Armani i Kartell izvedbi, koji će se sljedećeg srpnja naći na aukciji, a sav prihod bit će doniran jednoj od organizacija za zaštitu okoliša Leonardo Di Caprio, koja je uvijek bila podupiratelj svake održive inicijative.

Sva tri automobila stvorena su korištenjem održivih materijala.

Instagram/@nssmagazine

Bulgari Fiat B.500 inspiriran je rimskim zalaskom sunca, a materijali korišteni za izradu više su nego luksuzni. Naime, značke s logotipom 500 izrađene su od dijamantnog podmetača, dok su nadzorna ploča i kožna sjedala ukrašeni dijelovima tkanine dobivenim od neiskorištenih šalova iz prethodnih kolekcija marke. Na sredini upravljača nalazi se logotip u koji su postavljeni ametist, citrin i topaz.

Instagram/@nssmagazine

 

Fiat 500 Giorgio Armani ima lasersku obradu karoserije sivozelenom bojom čija tekstura podsjeća na tkaninu, s presvlakom od prirodne kože te drvenom i aluminijskom nadzornom pločom.

Instagram/@nssmagazine

Kartell verzija izrađena je u boji s reflektirajućom plavom bojom Kartell-a, dok su ostali detalji izrađeni od recikliranog polikarbonata prema uzorku koji je Kartell inspirirao za čuvenu svjetiljku Kabuki.

Instagram/@nssmagazine

Sigurni smo da će sva tri modela sigurno će postići dobre cijene na aukciji i učiniti svijet boljim mjestom, a u nastavku pogledajte novu Fiat reklamu.

New Fiat 500 | Reincarnation ft. Leonardo Di Caprio