Angelina Jolie i Brad Pitt na premijeri filma World War Z doveli fanove do delirija

| Lifestyle |

Angelina Jolie i Brad Pitt na premijeri filma World War Z u Londonu oduševili su obožavetelje, a Angie je zasjala nakon masektomije

Ovaj vikend je Londonu održana premijera filma u kojem Brad Pitt tumači glavnu ulogu – World War Z. Kako se dalo  i očekivati, Bradu je na crvenom tepihu podršku pružila i Angelina Jolie koja je za ovaj događaj bila pod budnim povećalom javnosti. Naime, nakon što se prije par tjedana  podvrgnula dvostrukoj mastektomiji nakon što je otkrila da nosi gen BRCA1 koji povećava rizik od nastanka raka, bura oko njenog dolaska ovoga put bila je još i veća.

Brad i Angie na premijeri su bili vrlo pristupačni i proveli su neko vrijeme u druženju s fanovima koji su bili dovedeni do delirija fotografirajući se sa svojim idolima. Na premijeru su Angelina i Brad poveli i sinove Maddoxa i Paxa koji su uživali u tatinom novom filmu. Angelina se tijekom premijere nije odvajala od Brada, a i pozitivne kritike na račun njene crne Saint Laurent haljine sa zanimljivim preklopima na području grudi, pokazale su da se Angelina uistinu odlično snalazi na crvenom tepihu. Razdjeljak na stranu, par narukvica i male naušnice te elegantan make-up zaokružili su njeni look. Kako vam se sviđa ovo izdanje predivne glumice?