8 trenutaka koji dokazuju da se u 2014. sve vrtilo oko - guza!

| Lifestyle |

I dok je mainstream kulturu ove godine tresla groznica otkrivanja kako je okrugla, velika stražnjica zapravo poželjna, velika većina nas samo je promatrala nevjerojatne promjene koje se događaju u shvaćanju i poimanju ženskog tijela i onoga što se danas smatra ženstvenim. Bilo da vam se sviđa ili ne sviđa novi kulturološki "trend" , morate priznati kako je 2014. godina bila dobra godina za stražnjicu! 

U svakom slučaju, uživajte u ovih 8 trenutaka iz 2014. godine koji su je učinili ultimativnom godinom stražnjica...

1. "Anaconda" od Nicki Minaj

Ovako je Nicki pokorila internet. Sa svojim spotom i slikom za "Anacondu" potaknula je mnoge razgovore i uzrokovala snažne kontroverze.

Nicki Minaj - Anaconda

2. Izvedba "Drunk in Love" na dodjeli Grammyja

Hvala Bogu na Beyonce i njenoj utegnutoj, zaobljenoj stražnjici. Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy, Beyonce i njezin suprug Jay Z dali su nam nevjerojatnu izvedbu svojeg zajedničkog hita o kojoj se još uvijek naveliko priča! Najbolji trenutak? Naravno, Beyonce kako twerka kroz cijelu pjesmu...i uistinu zna što radi. 

Drunk in Love - LIVE

3. Instagram twerkanje Amber Rose

Novopečena mama objavila je video na Instagramu u kojem je pokazala svoje impresivne vještine twerkanja i to na pjesmu svojeg, uskoro bivšeg, supruga Wiza Khalife. Ukratko, ako biste htjeli da vas netko poduči twerkanju, htjeli biste Amber.

Instagram: Amber Rose
Instagram: Amber Rose

4. Spot za "Booty" od J.Lo i Iggy 

Jennifer je u duetu s pop-repericom Iggy Azaleom podigla puno prašine kad je objavljen spot za njihovu pjesmu "Booty"! Ali bez obzira na vaše mišljenje o spotu i pjesmi, jedna stvar je sigurna - J.Lo i dalje ima guzu br.1.

Booty - J.Lo ft. Iggy

5. Jen Selter manija

Fitness obožavateljica Jen dosegla je svoju Internet slavu zahvaljujući svojim "belfijima" ili tako zvanim "selfijima" njene guze. Njezin Instagram profil ima 4.9 milijuna sljedbenika i potpisala je nekoliko reklamnih ugovora s velikim sportskim kućama. Svaka čast Jen!

Jen Selter
Jen Selter

6. Naslovnica Kim Kardashian za Paper Magazine

Jesmo li stvarno trebali vidjeti nauljenu stražnjicu Kim Kardashian na naslovnici časopisa? Paper magazin je mislio da da. Naslovnica, koja je htjela "slomiti internet", svakako je stvorila pomutnju.

Kim Kardashian
Kim Kardashian

7. Sports Illustrated Swimsuit Issue 2014.

Ovogodišnja naslovnica Sports Illustrateda nije imala jednu, već tri zvijezde. Chrissy Teigen, Nina Agdal i Lily Aldridge pokazale su nam svoje savršene pozadine i priznat ćemo, u nama potakle ljubomoru.

Sports Illustrated Swimsuit Issue 2014.
Sports Illustrated Swimsuit Issue 2014.

8. Amber Rose na dodjeli VMA nagrada

Amber je odala počast ikoničkoj jedva vidljivoj haljini Rose McGowan tako što ju je i sama obukla. Mi mislimo da je Amber to odlično učinila - i definitivno je lijepo popunila.

Amber Rose
Amber Rose (Getty Images)