7 filmova koje svaka cura MORA pogledati barem jednom!

| Lifestyle |

Bez obzira na dob, postoje neki tipični ženski filmovi u kojima će uživati sve žene. Zabavni su, iako i nisu u potpunosti uvjerljivi i realistični. Ako ništa drugo, barem će vas dobro nasmijati! U nastavku vam donosimo 7 filmova koje, ako već niste, hitno morate pogledati!

1. "Opasne djevojke" (Mean Girls, 2004.)

Mean Girls

 Sve cure - i dečki, koji su ikada pogledali ovaj film - obožavaju ga! Lindsay Lohan glumi srednjoškolku koja kreće u novu srednju školu, potpuno nesvjesna hijerarhije koja tamo vlada. Od nevine, dobre djevojke s nekoliko pravih prijatelja, postaje jedna od Popularnih. Ovo je jedan od teen filmova koje svaka cura treba pogledati jer prikazuje opasnosti koje se dogode kad se silom želite uklopiti. Popularnost nije nešto čemu trebate težiti.  Trebate naći prijatelje kojima se sviđate zbog vas samih i nikada se ne spuštati na nižu razinu kako bi se svidjele dečkima.

2. "John Tucker mora umrijeti" (John Tucker Must Die, 2006.)

John Tucker Must Die

 Je li vam se ikad sviđao dečko koji je imao potrebu flertovati sa svim djevojkama koje vidi? Ovaj film prikazuje skupinu djevojaka koje žele uništiti dečka s kojim sve istovremeno hodaju. Nova djevojka u gradu, koju glumi Brittany Snow, ima plan kako slomiti srce Johnu Tuckeru nakon što se zaljubi u nju. Snow nije jedina zvijezda u ovom filmu. Glumi i Penn Badgley, zvijezda Gossip Girla i Sophia Bush, glumica in serije One Tree Hill.

3. "Djevojke s Beverly Hillsa" (Clueless, 1995.)

Clueless

 Želite vidjeti mladog Paula Rudda? U ovom filmu je u svojoj najslađoj fazi. Glumi polu-brata glavnog lika, djevojke Cher koja je tipična srednjoškolska cura luda za modom i dečkima. Na početku filma je materijalist i površna, ali na kraju shvati što je zapravo bitno u životu.

4. "Klub ranoranilaca" (The Breakfast Club, 1985.)

The Breakfast Club

 Cilj ovog filma je razbijanje predrasuda. Prikazuje skupinu tinejdžera koji su stavljeni u pritvor u školi. Na prvu, svi su jako različiti, ali ubrzo shvaćaju koliko ih toga zapravo spaja. Ako želite gledati klasik s odličnom glumačkom postavom koji će vas istovremeno nasmijati - ovaj je kao stvoren za vas! Svi su ga već pogledali, što još čekate?

5. "Nikad se nisam poljubila" (Never Been Kissed, 1999.)

Never Been Kissed

 Biste li se ikad vratili u srednju školu nakon mature? U ovom filmu, Drew Barrymore glumi novinarku na zadatku koja se mora vratiti u srednju školu zbog priče na kojoj radi. Tijekom svoje misije, zaljubljuje se i tako donosi dašak romantike u priču. Ako želite sladak film, pokušajte s ovim. Zahvaljujući njemu, sjetit ćete se najboljih i najgorih trenutaka svojeg srednjoškolskog doba!

6. "Od klinke do komada" (13 Going On 30, 2004.)

13 Going On 30

 13-ogodišnja djevojčica putuje kroz vrijeme i postaje 30-ogodišnja žena. Ima i dečka i karijeru, ali ne zna ništa o seksu i o svom poslu. Poanta priče je da ne trebate odrasti prekasno. Uživajte u svojem životu kakav je. Ako radnja u vama ne budi zanimanje za film, možda činjenica da je u njemu i Mark Ruffalo hoće.

7. "Cura na lošem glasu" (Easy A, 2010.)

Easy A

 Ako ste čitali The Scarlet Letter, svidjet će vam se i ovaj film! Premda se čini kako si uopće ne sliče, dijele puno toga zajedničkog. Emma Stone pokušava si stvoriti reputaciju, tako što se predstavlja promiskuitetnom. Vjeruje kako će tako postati popularna, pa laže cijeloj školi o sebi. Film je upozorenje o tome kako male laži utječu na okolinu i kako si njima možete stvoriti ogromne probleme.