10 očitih znakova da frajer flertuje s vama

| Lifestyle |

Položaji u sexu

Jeste li se ikad zapitali flertuje li on s vama? Postoji nekoliko sigurnih načina otkrivanja zanimate li ga. Donosimo vam 10 stvari koje muškarci nesvjesno ili svjesno rade kako bi vam dali do znanja da im se sviđate. Pročitajte I prepoznajte kako pronaći ljubav.

1. Lijep osmjeh. Osmjeh je sjajan znak da ga zanimate. Zamijetite li kako vam se smješka, postoji velika šansa kako vam želi prići. Možda je sramežljiv pa zašto mu ne biste pokazali koliko ste hrabri I prišli prvi? Dakako, ako vam se sviđa. U tome nema ničega sramotnog. Samo se osmjehnite, započnite razgovor I nemojte se praviti nedostupnima.

2. Vjerojatno znate kako je teško flertati sa sramežljivim muškarcem, no to ne znači kako biste trebali izbjegavati takav tip muškaraca. Ako je sramežljiv ovo je siguran način da flertuje s vama – zacrvenit će se. No, ne crvene samo sramežljivi muškarci. Svaki muškarac može se zacrveniti u licu kad vidi lijepu ženu. Crvenilo je tjelesna funkcija koju ne kontroliramo te ako se frajer zacrveni u vašem društvu – sviđate mu se.

3. Ovaj znak je malo škakljiv, ali vrijedi ga prepoznati. Kontakt očima je važan za komunikaciju, a ovaj oblik govora tijela trebamo koristiti što češće moguće. Ovisno o tome koliko dugo muškarac gleda u vas, vidjet ćete sviđate li mu se ili ne.

4. Ponekad muškarci oponašaju ženske kretnje bez da to znaju. Zrcaljenje je još jedan znak da mu se sviđate, a može se ogledati u broju treptaja ili tonu glasa dok pričate. Na primjer, vi se smijete i on se smije.

5. Progura li prste kroz rupice za remen na hlačama, zainteresiran je. Na ovaj vam način pokazuje kako je siguran i macho. Iako većina ne voli ovaj način, ovo je jedan od sigurnih znakova da flerta.

6. Dodirne li vas, sviđate mu se. Ako vas slučajno dotakne, pazite. To znači da pokušava zadobiti vašu pažnju i pronaći izliku da započne razgovor s vama. Većina cura ignorira ovaj znak, ali ne bi trebala. Tko zna, možda je baš taj tip vaš budući muž!

7. Način na koji muškarac nagne glavu također može pokazati sviđate li mu se ili ne. Ako nagne glavu prema vama, znači da vas pozorno sluša svaku vašu riječ. To znači da je zainteresiran za razgovor s vama. Svaka žena voli osjećaj kad ih muškarac sluša.

8. Ponekad nas naše oči izdaju i kad mi to ne želimo. Kad nas netko privlači, zjenice nam se šire i postaju veće. Kad nam se nešto ne sviđa, zjenice nam se sužuju. Zamijetite li kako mu se zjenice šire, to je očiti znak da mu se sviđate.

9. Frajer može prikrivati pogled dok priča s vama jer mu se sviđate. Možda će mu i obrve biti lagano podignute. Ako su mu oči širom otvorene, a obrve podignute dok pričate – flerta s vama!

10. Vrpoljite li se kad pričate s frajerom koji vam se sviđa? Sigurno to činite i to je u redu. Uzbuđeni ste i to je dobro jer ne znate je li zainteresiran ili ne. Ako vidite kako se on vrpolji, to je zato što ga zanimate i nervozan je jer mora započeti razgovor s vama.

Sad kad znate kako prepoznati flerta li s vama ili ne, što čekate? Počnite i vi flertati! Možda ćete imati spoj večeras ;)