3 znaka da ste spremni za novu ljubav

| Lifestyle |

Instagram/ @couplestravelgoals

Ljudi često misle da će ih nova veza spasiti od posljedica bolnog prekida i samoće, no stručnjaci smatraju da upravo tada ne treba ulaziti u nove odnose nego treba pustiti da prođe neko vrijeme prije novog partnera.

Donosimo vam 3 znaka koja pokazuju da ste spremni za novu ljubav:

Znate reći ne
Nakon što ste proveli dovoljno vremena sami, naučili ste stavljati granice i standarde kojih se vaš potencijalni partner treba pridržavati. Ako on ne poštuje vaša pravila, vrlo lako znate otići i nastaviti dalje sami.

Spremni ste za izlaske
Činjenica da ćete imati priliku upoznati nekog novog i iznova učiti o njegovim navikama, vrlinama i manama vas više ne zastrašuje nego privlači. Ovo se događa onda kada od prekida prođe dovoljno vremena, kada odmorite i psihički se spremite za nove izazove.

Nemate strah od samoće
Kada prestanete biti tužni jer nemate nikoga pored sebe i kada počnete uživati u vlastitom društvu, znat ćete da ste spremni za novi odnos. Čim prestanete sjediti kući i čekati ljubav te provjeravati mobitel svakih nekoliko sekundi, počet ćete koristiti svoje vrijeme za pronalazak stvari koje su vam stvarno zanimljivo.