10 najružnijih gadgeta u posljednjih 10 godina

| Lifestyle |

Kroz godine pojavilo se mnogo nove tehnologije koja nije oduševljavala svojim izgledom te se ponosila samo performansama. Samo se sjetite prvih mobitela. Danas to više nije tako i za dizajn se jednako brine kao i za ono što je ''unutra''. Kako bi se malo prisjetili svega što nas je prošlo donosimo listu top 10 najružnijih proizvoda u posljednjih 10 godina. Neke znamo, neki su nam nepoznati, ali i s razlogom.

1. Sony Tablet P

Ono što su najviše zamjerili ovom prizvodu je njegova ''polovičnost''. Lijepi ekran se lomi na sredini i to ne nekom tanjom linijom. Kako god okrenete tablet, linija vam nekako ne stoji dobro, lomi sliku i kvari dojam

Sony Tablet P
Sony Tablet P

2. iGrow Laser Hair Rejuvenator

Za samo 24 tjedana postići ćete gušću i jaču kosu. Da, ali tko bi to nosio 24 tjedna i čemu ove slušalice? Da slušate muziku dok vam se kosa jača i raste? Potpuni promašaj.

iGrow Laser Hair Rejuvenator
iGrow Laser Hair Rejuvenator

3. Microsoft Windows Smart Display

Ovo spada u kategoriju preteča današnjih tableta, ali nema ljepotu, problemi su se stvarali oko mogućnosti spajanja na internet, a u to doba ne želimo se ni prisjećat kako se spajalo na internet. Dizajn je potpuno podbacio sa širokim okvirom u nepravilnim linijama, a sam proizvod nije se mogao pohvaliti ni lakoćom.

4.Motorola Aura

Cijena ovog mobitela bila je 2000 američkih dolara iz razloga što je mobitel napravljen od skupih materijala. Ali tko je to tražio? Preskupa stvarčica za naš ukus. Sam dizajn nije oduševio iako postoji još varijacija na temu ove, ali začudo na to se nitko nije žalio.

Motorola Aura
Motorola Aura

5.Senario Torpedo Projector

Ovo spada pod gadgete kojima možete nekome zaprijetiti ili bog kojeg možete imati problema na carini. Nije oružje, iako u nazivu skriva svašta, ovo je običan ružni projektor koji jednostavno nije prošao kod kupaca.

Senario Torpedo Projector
5Senario Torpedo Projector

6. Nokia N-Gage

Svi koji su imali ovaj mobitel znaju sve muke u vezi njega. Najbolja stvar je okretanje mobitela ''na bok'' kako bi razgovarali.

Nokia N-Gage
Nokia N-Gage

7. Vertu Ascent Ferrari 60

Jako čudan, nabacani mobitel, a od Ferrarija smo očekivali puno više. Umjesto lijepog dizajna, kao da su samo nabacili svoje znakovlje na uređaj. A cijena? Samo 25 tisuća dolara.

Vertu Ascent Ferrari 60
Vertu Ascent Ferrari 60

8. Blue Sky Designs Fingerbeats Mousepad

Ovaj uređaj imao je dvije funcije. Jedna je da stvarate super zvukova tapkajući po podlozi na raznim instrumentima. Druga svrha je podložak za miša. Nije nam baš jasno kako su htjeli spojiti ova dva pojma, ali znamo da je potpuno besmisleno.

Blue Sky Designs Fingerbeats Mousepad
Blue Sky Designs Fingerbeats Mousepad

9. DSP Technology Bluetooth Steering Wheel Speaker

Zamislite ovo čudo na svome volanu. Uspješno je zamijenjeno diskretnoj bluetooth slušalicom i komandama na volanu.

DSP Technology Bluetooth Steering Wheel Speaker
DSP Technology Bluetooth Steering Wheel Speaker

10. Toshiba Bubble Helmet

Ova ogromna kaciga trebala nam je dati panoramsku sliku bilo da igramo igrice ili gledamo filmove. Izgleda kao da nam je netko nabio stari televizor na glavu. Slika bi trebala biti prilično nevjerojatna da ovako nešto stavimo na glavu.

Toshiba Bubble Helmet
Toshiba Bubble Helmet