10 kratkih za: Ivanu Kindl

| Lifestyle |

Ivana Kindl
Ivana Kindl

Jedna od naših najljepših vokala i jedna od najboljih hrvatskih R&B pjevačica ikad, Ivana Kindl upravo se vratila s godišnjeg odmara i već prionula radu... Ivana, nakon 6 izdanih albuma (4 studijska i 2 live) te mnogobrojnih Porina i nagrada, nedavno je snimila i zanimljiv duet "Uspomena sna" s kultnom grupom novog vala Boa. Suradnju ove dvije generacije vrhunskih glazbenika možemo nazvati "novi - novi val", a ako još niste, poslušajte pjesmu i obavezno pogledajte video koji je snimio svestrani Filip Dizdar.

Uspomena sna Ivana Kindl i Boa

 Gdje je Ivana ljetovala, koji hrvatski otok voli najviše, kako se provela i što je sve radila pročitajte u našem Wall.hr intervjuu "10 kratkih za: Ivanu Kindl".

Ivana Kindl
Ivana Kindl

1. Koji su vam planovi za ovo ljeto, gdje ćete se odmarati/ili ste se već odmarali i hoćete li ga provesti većinom radno ili se planirate zaista odmoriti?

Moje ljetovanje je upravo završilo, provela sam 17 dana na čarobnom otoku Malom Lošinju i bilo je prekrasno i prekratko. Nikad mi dosta mora, voljela bih se preseliti na obalu. Uglavnom se odmaram, ljenčarim te ponekad izađem van.

2. Kako zamišljate vaš idealan odmor?

Upravo onako kako mi svake godine bude. Bitno je da sam na svom otoku kojeg obožavam, kojeg volim istraživati, more je čisto, tirkizno, vegetacija i mirisi opijaju, imam ekipu s kojom se družim.

3. Volite li više ljetovati u Hrvatskoj ili u inozemstvu i koje vam je najljepše mjesto u Hrvatskoj, a koje u inozemstvu u kojem ste boravili? 

Uglavnom ostajem na našoj obali koja je prekrasna i sasvim mi je dovoljna. Osim Malog Lošinja, volim Split, Zadar, makarsku rivijeru.

4. Jeste li više za aktivan ili pasivan odmor i što najviše radite ljeti? Skijate li na vodi, surfate, plivate, plovite, igrate picigin, vozite bicikl, planinarite, trčite, šetate, kartate, uživate li u zalazu sunca, plešete, pjevate, posjećujete li događanja, predstave, koncerte, ljubite li?

Volim pasivan odmor uglavnom. Plaža i kupanje, uvijek se volim prošetati do plaže, bez obzira koliko je udaljena. Volim upijati prirodu sa strane i mirise dok se šetam. Navečer ponekad izađem, uglavnom na koncerte. Zanimacija mi je također, briga o mačkama lutalicama koje hranim i o kojima se brinem.

5. Volite li se sunčati ili preferirate hlad i koji vam je omiljeni ljetni preparat?

Ne idem na jako sunce, na plaži sam uvijek od 16h nadalje, nikad prije. Uglavnom se pržim, mažem se zaštitnim faktorom 20 i maslinovim uljem od kojeg najbolje pocrnim, a koža bute putena i glatka.

6. Kada se pakirate za ljetovanje, jeste li poput većine žena pa prejerate i ponesete i što vam treba i što vam ne treba ili znate spakirati točno ono što vam treba?

Često pretjeram pa ponesem previše, ali pomalo se učim pametnije pakirati. Ove godine sam gotovo uspjela, ali opet je bilo viška.

7. Čitate li knjige na odmoru? Koju ste čitali ovo ljeto?

Ne čitam ništa na moru, odmaram moždane vijuge uglavnom.

8. Vaš omiljeni ovoljetni CD je:

Kompilacija omiljenih izvođača uglavnom. No, često mi se u playeru nađe album prekrasne Jessie Ware koju obožavam slušati.

9. Što najčešće jedete, pijete te pripremate i kuhate tijekom ljeta?

Inače ne kuham, ali boravimo kod prijatelja koji fantastično kuha. Pijem puno vode, imam omiljeni kafić u kojem prave najbolju bijelu kavu i cijeđene sokove, frapee koje obožavam. Ne pijem alkohol jer ga ne podnosim dobro.

10. Koja je Vaša formula za realizaciju uspješnog ljetovanja u ova krizna vremena?

Pametno isplanirati potrošnju, ne ići van vlastitih financijskih okvira, ne glumiti snobizam.

Ivana Kindl
Ivana Kindl