10 kratkih za: Indiru Vladić

| Lifestyle |

Indira i Kameni
Indira i Kameni

I ovo ljeto grupa Colonia radi punom parom. Dok senzacionalna i energična Indira i Kameni - Tomislav Jelić obilaze klubove i na koncertima promoviraju aktualni album "Tvrđava" koji je svjetlo dana ugledao na Valentinovo, a s kojeg su već sve pjesme postali hitovi poput: "Kap tvoje ljubavi", "Tako ti je mali moj", Laž za laž", "Srce nikad ne laže" i "Hladna soba", treći član grupe Colonia, Boris Đurđević piše, snima i miksa nove pjesme. Ipak, koji dan uspiju odvojiti da "napune baterije" i odmore dušu i tijelo.

Tako ti je mali moj, Colonia

Ovo ljeto za svoju ljetnu oazu Indira i Kameni odabrali su luksuzni, novouređeni Hotel Ivan, u Šibenskom Solarisu. U društvu Tomislavove supruge Nikoline i njihove troje djece odmaraju se i po cijele dane provode uživajući u prekrasnom resortu i atraktivnom Aquaparku.  Ako ste momentalno na nekim od ovih lokacija, posjetite koncert Colonie jer vas očekuje zagarantirano dobar provod: 26.7. - Crna Gora, 30.7. - Aurora, Primošten, 02.8. - Preko, Otok Ugljan, 09.8. - Tomislavgrad..., a što nam je sve ispričala Indira saznajte u našem Wall.hr  intervjuu  "10 pitanja za: Indiru Vladić"

Indira, Kameni i njegova djeca
Indira, Kameni i njegova djeca

1. Gdje ćete se odmarati ovo ljeto?

Ovo nam je ljeto jako ispunjeno gažama pa je ustvari jako radno. No, 10 dana ću provesti (i upravo ih provodim) u Šibenskom Solarisu, zajedno s Tomislavovom obitelji. Odavdje Kameni i ja putujemo na gaže i vraćamo se. Ne pamtim kad sam tako uživala i kada mi je bilo tako lijepo. Mi smo poput obitelji, poznajemo se u dušu i uživam u društvu Tomislava, Nikoline i njihove troje djece. Jako nam je zabavno. Solaris je prekrasan, oduzima dah i oduševljena sam ponudom.

2. Vaš idealan odmor je:

daleko od mobitela, interneta, gužve i buke...  No, to je obzirom na posao kojim se bavim, gotovo nemoguće, ali pokušavam izbalansirati koliko mogu. Barem polovicu dana isključim telefon, a drugu polovicu bar stišam zvuk na mobitelu... :)

3. Volite li više ljetovati u Hrvatskoj ili inozemstvu?

Zaista volim putovati i posjetiti egzotične destinacije, no ni jedna zemlja na svijetu nema more kao što je naše, pa ću uvijek izabrati Jadransku obalu, a putovanja u daleke zemlje ostaviti za neka druga godišnja doba.

4. Koje vam je najljepše mjesto u Hrvatskoj, a koje u inozemstvu u kojem ste bili?

U srcu mi je Slavonija i moja ravnica, pa mi je teško nešto drugo istaknuti kao najdraže, iako je naša cijela zemlja zaista predivna. Istra, Dalmacija, baš sve, ali moja Slavonija je neusporediva. Grad u inozemtsvu koji mi se posebno urezao u pamćenje i srce je svakako New York. Začarao me.... upravo je onakav kako ga je opjevala Alicia Keys.

5. Volite li više aktivan ili pasivan odmor?

Oboje, malo jedno malo drugo. Nisam tip koji može dugo ljenčariti. Ja sam puna energije, meni ležanje dosadi pa mi je ova kombinacija da sam na moru i putujem na gaže jako dobra. :)

Indira, Kameni i njegova djeca
Indira, Kameni i njegova djeca

6. Volite li se sunčati (pržiti) na suncu ili preferirate hlad?

Volim sunce, no u periodu od 13 do 17 sati je prevruće i preopasno za izlagati se pa tada pobjegnem u hlad, uživam u zvuku cvrčaka, pijuckam koktel i čitam knjigu.

7. Čitate li knjige na odmoru? Koju ćete čitati ovo ljeto?

Volim, naravno. Za ovo ljeto sam si pripremila trilogiju «Pedeset nijansi» koje planiram pročitati, upravo sam na prvoj knizi «Pedeset nijansi sive». Nakon trilogije, kao šećer na kraju, bacam se na nezamjenjivu Žuži Jelinek i njenu knjigu «Žene, osvajajte!» Da nešto i naučim i vratim se u Zagreb spremna.

8. Što najviše volite jesti i piti tijekom ljeta?

Ljeti mi više paše laganija hrana pa su riba, školjke, salate i lagane tjestenine moj izbor za ljeto.

9. Što volite raditi ljeti? Skijati na vodi, surfati, plivati, povite, igrate li picigin, vozite bicikl, planinarite... posjećujete li događanja, predstave, koncerte...?

Voljela bi da stignem sve što ste nabrojali, no zbog obaveza i koncerata u različitim gradovima to jednostavno nije moguće. Uvijek, ako mi vrijeme i obaveze to dopuste, nastojim posjetiti neku predstavu ili koncert u gradu u kojem se nalazim.

10. Koja je vaša formula za realizaciju uspješnog ljetovanja u ova krizna vremena?

Imate pravo, vremena su teška, ali za one ljude koji su vrijedni i rade to nije problem. Mi zaista puno radimo pa si i možemo priuštiti odmor. Sve je u redu dok ljudi žele raditi i vrijedni su, uz preduvjet da im poslodavac isplati zasluženu plaću.