Novih 6 predivnih boja IT torbice iz Zare

| Fashion |

Zara

Definitivni hit nove Zarine kolekcije jest upravo prošivena torba za nošenje preko ramena s lancem. Nama se svidjela na prvu, kada je tek izašla o čemu možete pročitati ovdje. No iako smo joj već posvetili članak nismo mogli odoljeti, a da vas ne obavijestimo kako je u Zaru stiglo još šest novih nijansi odnosno boja ove obožavane torbice.

Zara

Kao što smo i predvidjeli ova se torbica prometnula za ultimativni hit komad nove Zarine kolekcije za proljeće i ljeto 2021. Ova torbica nalik na torbu, brenda Bottega Veneta, koja već par sezona suvereno vlada modnom scenom apsolutni je must have.

Zara

Ono što nam se još više sviđa što su nove boje u kojima je stigla predivna torbica upravo najtrendi boje ovog proljeća koje smo, za vas, izdvojili ovdje.

Zara

Zelena torbica s lancem toliko je popularna da ju je vrlo teško uhvatiti na policama dućana no to nije za čuditi se budući da je torbica pun pogodak zbog it zelene boje. Sada, osim u zelenoj boji, torbicu možete pronaći u ultra popularnoj žutoj boji, dvije nijanse roze onoj jarkoj i nešto smirenijoj, boji lavande koja je već nekoliko sezona vrlo popularna te u narančastoj i krem boji.

Zara

Ono što je možda i najbolje od svega jest njezina cijena jer torbica se prodaje za 179,90 kuna. Požurite po svoj primjerak ove prekrasne torbice jer sigurni smo kako će, isto kao i zelena, vrlo brzo nestati s polica dućana.

Zara
Zara
Zara