Pronašli smo najljepšu torbu iz Zarine nove kolekcije

| Fashion |

Nova Zarina it torba

Dolazi nam proljeće, zima se bliži kraju, a u dućane stižu nove kolekcije za proljeće i ljeto 2021. godine. Pulovere, kapute i čizme na policama će zamijeniti haljine, kratke hlačice i sandale. Kao i u ostale dućane i u Zaru je stigla nova kolekcija proljetnih krpica. Među pregršt lijepih komada jedan nam je posebno zapeo za oko.

Zara


Radi se o predivnoj torbici koja se može nositi preko tijela, ali i preko ramena. Torbica je napravljena od umjetne kože, a vanjski dio je prošiven u pravilne geometrijske dijelove koji torbi daju poseban reljef. Ono što ovu torbu čini tako zanimljivom jest debeli zlatni lanac, ali i njezina fantastična zelena boja.
Nova torbica iz Zarine nove kolekcije neodoljivo podsjeća na torbicu brenda Bottega Veneta. Cassette torbica je it torbica koju svaka trendseterica želi imati u svom ormaru.

Bottega Veneta

Zarina torbica sa zlatnim lancem jednako je lijepa, ali i puno jeftinija jer se prodaje po cijeni od 179,90 kn dok se Cassette torbica marke Bottega Veneta prodaje za vrtoglavih 3,500 eura. Sličnu torbicu možete pronaći u bijeloj i crnoj verziji no one su nešto skuplje jer se prodaju po cijeni od 299, 90 kn.

Zara


Požurite po svoj primjerak Zarine torbice jer imamo neki predosjećaj kako bi baš ona mogla postati it torbica ovog proljeća!