Koje boje se nose ovog proljeća?

| Fashion |

Koje boje su in?

Prvi znakovi proljeća su napokon ovdje. Sunce nam je izmamilo osmijehe, visoke temperature su nas izule iz čizama i skinule iz debelih pernatih jakni, a na police dućana stigle su nove proljetne kolekcije.
Nakon duge hladne i tmurne zime u kojoj, kako u prirodi tako i u modi, prevladava sivilo sve je oživilo kako flora i fauna tako i modne krpice. Zima je, posebice prethodna, u neutralnih boja kao što su crna siva ili nude nijanse no šarenilo je ipak nekako rezervirano za toplije dane proljeća i ljeta tako se i ovog proljeća nose boje, a mi vam u nastavku teksta otkrivamo koje boje će ovog proljeća, ali i ljeta biti hit.
1. Zelena
Jarko zelena to jest trava zelena je jedna od it boja ovog proljeća odnosno ljeta. No budući da su pastelne boje veliki trend 2021. godine jednako it je i pastelno zelena odnosno mint zelena.

Pastelno zelena
Žarko zelena


2. Žuta
Pastelno žutom je obojena 2021. godina jer ona je možda i najpopularnija boja ove godine. Budući da je pastelno žuta vrlo nježne nijanse stvorena je za razno razne prigode i kombinacije odnosno, pastelno žuta, je zabavnija verzija bež boje.

Pastelno žuta
Pastelno žuta


3. Nebesko plava
Nebesko plava boja, na spektru, se smjestila negdje između modro plave i baby blue boje. Ova boja odiše svježinom proljeća tako da s ovakvom bojom sigurno nećete pogriješiti.

Nebesko plava


4. Roza
Nakon dugog niza godina u kojima je žarko roza boja bila u sjeni baby pink boje, situacija se promijenila i upravo je žarko roza jedna od hit boja ove sezone.

Žarko roza