Ljetna kolekcija IziPizi naočala

| Fashion |

Poznati francuski brend naočala IZIPIZI sa svakom svojom kolekcijom ponovno oduševi obožavatelje ovog veselog brenda, a tako je bilo i s novom kolekcijom za sezonu proljeće/ ljeto 2018. Vesele boje i novi modeli savršeno se uklapaju u svaku ljetnu kombinaciju i sastavni su dio svake torbe za plažu.

IziPizi summer 2018.

Ove sezone IZIPIZI je nas je odlučio razveseliti novim bojama koje dolaze u limitiranom izdanju: grey marble, rose granit, slate blue, white clay, light tortoise & lemonade. Najveće iznenađenje cijele kolekcije svakako je novi model #G sunčanih naočala koji je okrugli, moderan i must have  komad svake IT djevojake. Osim njega, model #F sklopivih naočala ove sezone možete pronaći i u sunčanoj verziji čime je IZIPIZI još jednom ispunio želje obožavatelja tog modela. 

IziPizi summer 2018.

U IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i cijelu obitelj. IZIPIZI naočale svojim jedinstvenim dizajnom, visokom kvalitetom i širokim spektrom boja malo koga ostavljaju ravnodušnim. Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama. 

IziPizi summer 2018.
IziPizi summer 2018.
IziPizi summer 2018.