Kakve ogrlice se nose ovog proljeća

| Fashion |

Layering ogrlice su vrlo popularne

Ogrlice krase vrat. Postoje u raznim oblicima, debljinama i širinama. Zadnjih par sezona najpopularnije su layering ogrlice koje lijepo padaju niz vrat i dekolte, a ovog ljeta bit će popularnije nego ikada. Kao što im sam naziv govori layering ogrlice su ustvari niz ogrlica koje se slažu po dužinama od najkraće do najduže.

H&M

Od davnina, ogrlice, krase vrat žena. Iako su nekada bile odraz bogatstva to danas više nije tako jer je bižuterija jednako lijepa kao i zlato ili srebro. Iako ogrlice možemo nositi i preko zime posebnu čar imaju na ljeto kada nam je ten osunčan. Osunčani dekolte u kombinaciji s layering ogrlicama daje poseban fashion vibe.

Stradivarius

Layering ogrlice zaista idu na sve modne kombinacije jer su odličan dodatak svakoj od njih. Iako u ponudi dućana možete pronaći već upakirane layering ogrlice, također se možete i poigrati s ogrlicama koje već imate doma i od njih složiti zanimljiv niz.

H&M

Kako bismo vam olakšali mi smo pregledali ponudu dućana, što se tiče layering ogrlica, i za vas izdvojili one najljepše.

H&M
H&M
Zara
Stradivarius
Stradivarius
Stradivarius