Sportske čarape veliki su zimski modni trend

| Fashion |

Već i vrapci na grani znaju da su najveći ovogodišnji modni trendovi - udobnost i nosivost, dakle trenirke, tenisice, loungewear, papuče i slična casual i basic odjeća. Globalno svi brendovi su se prilagodili situaciji i lansirali “kućne linije i mini kolekcije”, osim njih isto su napravili i domaći dizajneri koji su u velikom broju izbacili trenirke. S obzirom da smo svi više manje u toj nekoj sličnoj “kućnoj i obiteljskoj fazi” naši se modni članci uglavnom svode na prijedloge za takvu kupovinu.

Tako smo vam prije par dana predstavili odličnu H&M loungewear kolekciju u kojoj ćete izgledati jednako stylish kao i nekom kompleksnijem stylingu. No kako bi vaš ležerni izgled bio potpun, morate ga zaokružiti dobrim sportskim čarapama koje se u većini modela trenirki vide i dodatno pridonose cijelokupnom dojmu.  

Nekada su sportske čarape bile rezevirane za tenis kod muškaraca te druge sportove, a danas ih nose svi i to u svim mogućim kombinacijama pa čak i na visoke potpetice. U nastavku vam donosimo najbolje sportske čarape koje će podići svaku sportsku kombinaciju u trenu, sve uvrštene brendove možete pronaći na Asosu, samo su crvene Billie EllishxH&M.