Lady Gaga na naslovnici prestižnog Vogueovog rujanskog izdanja

| Fashion |

Lady Gaga na naslovnici američkog Vogue za  ožujak 2011.
Lady Gaga na naslovnici američkog Vogue za ožujak 2011.

Za Vogue, Lady Gaga bi mogla biti dio onog vica, dvaput je dvaput.

Prema WWD-u, „Mama Čudovište“ zasjati će na svojoj drugoj naslovnici američkog Voguea, ali ovaj put radi se o prestižnom rujanskom izdanju.  Prema svim raspoloživim izvorima na internetu, Vogue želi ovaj put Gagu uhvatiti u širokom kadru kako bi se istaknulo njeno isklesano tijelo, a šuška se i kako će ljubičasta boja odigrati veliku ulogu ove još uvijek tajanstvene naslovnice. Fotografi naslovnice kao i unutrašnjeg editorijala trebali bi biti Mert Alas i Marcus Piggott. Nama se čini kako je procurilo malo previše detalja da bi ovo bio samo trač.

Gaga je u ovo vrijeme loše prodaje tiskovina unatoč, u najblažu ruku „čudnom“ smislu za odijevanje, definitivno siguran odabir za Vogue što pokazuje činjenica kako je njena naslovnica za ožujak bilo drugo najprodavanije izdanje Voguea prošle godine. Izgleda da se s razlogom ova modna biblija nada kako će sa Gagom ponoviti uspjeh jer htjeli mi to priznati ili ne, jedino što se broji je prodaja. Prošlogodišnje rujansko izdanje obilježila je Vogueova miljenica Kate Moss koja je u zadnje vrijeme na svakoj drugoj naslovnici modnih  magazina tako da sigurno nije bila opcija za ovu godinu.

Osim što cijela priča ima smisla za Vogue ima i za Gagu koja se ove jeseni sprema lansirati svoj prvi miris. Vjerojatno ste već čuli najave kako će sadržavati određene količine krvi i sjemena što nas uopće ne čudi kad se radi o ovoj ekscentričnoj glazbenici. Iako se Gaga u zadnje vrijeme sve rjeđe pojavljuje u medijima, sigurni smo da će dobar broj od njenih 25 millijuna followera na Twitter kupiti ovo prestižno izdanje modne biblije.