Otkrijte Janju Goru: Savršena destinacija za team building i opuštanje u srcu Like

| Travel |

Janja gora experience

U srcu netaknute Like, svega sat i pol vožnje od Zagreba ili Rijeke, nalazi se Janja Gora - pravo otkriće za sve koji traže idealno mjesto za team building, proslave ili jednostavno bijeg od svakodnevice. Ovo jedinstveno imanje nudi bogat izbor aktivnosti koje će zadovoljiti i najzahtjevnije posjetitelje, pružajući savršenu ravnotežu između aktivnog odmora i relaksacije.

Janja gora experience

Posjetitelji Janje Gore mogu birati između raznolikih programa prilagođenih različitim interesima i potrebama. Za one željne adrenalina tu su avanture poput quad safarija, paintballa, streličarstva i bacanja sjekira. Sve aktivnosti odvijaju se pod stručnim vodstvom, osiguravajući sigurnost i nezaboravne trenutke u prirodi.

Janja gora experience

Za timove koji preferiraju manje zahtjevne, ali jednako uzbudljive aktivnosti, Janja Gora nudi odbojku, badminton, povlačenje konopa te ljudski stolni nogomet. Ovakvi programi dizajnirani su da potiču timski duh i zdravu konkurenciju, dok ujedno pružaju mnogo zabave i smijeha.

Janja gora experience

Ne treba zanemariti ni one kreativne duše koje će pronaći svoje mjesto u slikarskim, keramičarskim ili gastronomskim radionicama. Posebna poslastica je škola kuhanja koju vodi Marin Rendić, renomirani hrvatski chef čiji je restoran Bistro Apetit poznat i prepoznat u stručnim gastronomskim krugovima.

Janja gora experience

Svi oni koji su u potrazi za kreativnim bijegom od svakodnevnog stresa, Janja Gora nudi i posebno osmišljene radionice za umjetničke duše. Slikarska radionica u Three Little Birds Art Studio pod vodstvom akademske slikarice Branke Riđički pruža priliku za izražavanje kroz boje i platno. Studio, smješten u adaptiranoj staroj staji, odiše posebnom atmosferom koja inspirira svakog posjetitelja.

Janja gora experience

Tajne keramike svi gosti mogu otkriti u Ateljeu Janja Gora, gdje Danijela Pešut dijeli svoje bogato iskustvo stečeno godinama rada u Nizozemskoj. Radionica keramike nudi priliku za učenje o različitim tehnikama oblikovanja gline, stvarajući tako jedinstvene suvenire koji će ostati trajni podsjetnik na nezaboravno iskustvo u Lici.

Janja gora experience

Ove radionice ne samo da nude priliku za razvijanje novih vještina, već i za opuštanje i meditaciju kroz umjetnički izraz. Bilo da ste iskusni umjetnik ili početnik, Janja Gora pruža savršen prostor za kreativnost i odmor u prirodi, čineći vaš team building ili odmor još bogatijim i inspirativnijim.

Janja gora experience

Sve ove aktivnosti upotpunjene su vrhunskim smještajem. Janja Gora raspolaže s tri kuće opremljene bazenima i konobama, što ih čini savršenim izborom za veće grupe ili privatne proslave.

Janja gora experience
Janja gora experience
Janja gora experience

Ako tražite mjesto gdje će vaš tim ne samo ojačati svoje veze, već i uživati u nebrojenim aktivnostima usred čarobne ličke prirode, Janja Gora je destinacija koju ne smijete propustiti. Ovdje svaki gost ima priliku naučiti nove vještine, proširiti svoje vidike i opustiti se kroz cjelodnevno druženje na svježem zraku. Ne čekajte previše, rezervirajte svoj termin već danas i doživite nešto zaista posebno!

Janja gora experience
Janja gora experience