U dućane je stigla Mango x Victoria Beckham kolekcija: donosimo vam najbolje komade

| Fashion |

Mango x Victorija Beckham

Obožavamo suradnje luksuznih i high street brendova. Zašto toliko volimo takve suradnje? Više je razloga prvenstveno nam se jako sviđa koncept približavanja luksuzne mode široj publici zaljubljenika u modu. Osim toga komadi iz takvih kolekcija odišu dizajnom karakterističnim za brend s kojim je suradnja ostvarena, a osim toga takve kolekcije budu kvalitetnije od ostataka high street ponude.

Mango x Victorija Beckham

Jučer je, napokon, na police Manga stigla Mango x Victoria Beckham kolekcija koju smo s nestrpljenjem očekivali od dana kada je obznanjena suradnja.

Mango x Victorija Beckham

Naime Victoria Beckham, u modnome svijetu, je poznata kao dizajnerica čiji komadi su veoma klasični te odišu elegancijom i ženstvenošću.

Mango x Victorija Beckham

Mango x Victoria Beckham kolekcija inspirirana je stilom Jane Birkin, jedne od najvećih modnih ikona ikada, jer kako je i sama Victorija izjavila upravo je u njoj te u filmu La Piscine pronašla inspiraciju za kreiranje spomenute kolekcije.

Mango x Victorija Beckham

Kolekcija je dostupna od 23. travnja 2024 godine u odabranim Mango trgovinama i online. Cijelu kolekciju možete pogledati i kupiti ovdje.