Emma Stone oduševila na Cannes Film Festivalu

| Fashion |

Emma Stone oduševila na Cannes Film Festivalu

Jučer se održao treći dan Cannes Film Festivala, a premijere na koje su pohrlile sve zvijezde bile su one filmova "The Lobster" i "Irrational Man", no sam crveni tepih, kao ni outfiti na popratnim događanjima tijekom dana, nisu pretjerano oduševili.

Najbolje obučena djevojka dana svakako je Emma Stone, koja je jednako dobro izgledala na pressici koliko i na samoj premijeri kasnije tijekom dana. Na pressicu je odjenula crnu mini haljinu s velikim volanima i topom od čipke Oscara de la Rente, koju je spojila uz jednostavan makeup i nonšalantnu punđu s niskim razdjeljkom na desnoj strani. Za premijeru je odabrala predivnu i vrlo jednostavnu dugu couture haljinu s golim leđima koju potpisuje modna kuća Christian Dior, dok nas je oduševio njen izbor nakita - dijamantni Repossi choker; Vrlo trendi!

Emma Stone oduševila na Cannes Film Festivalu
Emma Stone

Francuska glumica Lea Seydoux odabrala je jednostavnu svijetlo plavu Miu Miu haljinu, koja podsjeća na suknju visokog struka i crop top na rubovima optočen kristalima. Sparila ju je uz vrlo interesantne viseće naušnice. Njena kolegica iz filma, Rachel Weisz, za premijeru je odabrala bijelu Louis Vuitton haljinu sa zanimljivim rukavima, no ne možemo reći da je apsolutno oduševila - djelovala je nekako bezlično. Međutim, zato je izgledala fantastično na pressici, kada je nosila crni kombinezon Narciso Rodriguez.

Marie Gillain oduševila je u kratkoj Elie Saab haljini, a Michelle Rodriguez nikada nije izgledala elegantnije nego li jučer u crnoj toaleti s umecima čipke, čijeg dizajnera ne znamo. Nažalost, nema bolje fotografije, no Adele Exarchopoulos imala je fantastičnu Louis Vuitton haljinu koja podsjeća jako na popularne krojeve 90-ih. Najbolji outfit za popratne evente tijekom dana imala je Naomi Watts, koja je odjenula fantastičnu kratku crnu Rochas haljinu, i nadogradila je zlatnim nakitom. Pogledajte ih sve u našoj galeriji!