Želimo: Najbolji komadi iz lookbooka brenda KLISAB

| Fashion |

Želimo: Najbolji komadi iz lookbooka brenda KLISAB

Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, pobjednici posljednjeg Portanova Fashion Incubatora, predstavljaju lookbook svoje druge kolekcije TWO prikazane na proljetnom Cro a Porteru - i oduševljavaju nas ponuđenim!

Snaga dobrog dizajna je u činjenici da KLISAB odjeća govori sama za sebe, što je vidljivo i iz vizuala posljednjeg lookbooka. Oni pokazuju pročišćene stylinge koji ističu svaki komad odjeće naglašavajući njezinu funkcionalnost i nosivost. Pored odjeće, koja nije sezonska, već se može kombinirati tijekom cijele godine, kolekcija je upotpunjena asesoarom, prepoznatljivim nakitom i torbama, koji je zbog svoje jednostavnosti i funkcionalnosti postao hit nakon prve pojave na pisti. Posebnost torbi leži u njihovoj multifunkcionalnosti; osoba koja ih nosi sama kreira i stvara model koji joj najbolje odgovara, bila to ručna torba ili ruksak.

Ova unisex kolekcija kroz stroge krojeve i minimalizam naglašava izrazitu svestranost KLISAB dizajna. Odjeća je to koja lako može zaživjeti na ulici i učiniti osobu prepoznatljivom u masi, ali istovremeno je prilagodljiva svakodnevnim obavezama i užurbanim životima klijenata.

Autorski tim lookbooka čine fotograf Jure Perišić, modeli Ivona Bevanda (Talia Model) I Matija Pjatakov (Surreal Management), šminku potpisuje Petra Sever, kosu Branka Trohar uz asistenticu Jelenu Brnić, Boye by BBK, a u galeriji pogledajte naše najdraže komade!

Želimo: Najbolji komadi iz lookbooka brenda KLISAB
Klisab