Fresh Island 2015: Što se nosilo na najvećem hip hop festivalu na obali?

| Fashion |

Fresh Island 2015: Što se nosilo na najvećem hip hop festivalu na obali?

Održano je još jedno izdanje Fresh Island festivala na poznatoj paškoj plaži Zrće, i iako ga ove godine prvi puta pratimo i kroz sferu mode, moramo već na početku napomenuti da kako se festival širi, tako se i ljudi sve više spremaju i pomno biraju odjevne komade za isti; 2015. je svakako godina najfresh posjetitelja Fresh Islanda!

Moramo priznati da smo veću pozornost obraćali na djevojke i žensku modu, no to ne znači da su muškarci bili totalni "flop". U startu nam je bilo zanimljivo vidjeti kako najveći trend sezone, 70-e i boho stil, nisu zaobišli čak ni hip hop festival. Tzv. kimonoi, lanci za tijelo i cvijeće praktički su bili must have na after beach partyjima, na kojima bi se malo i zadržali. Naime, tamo smo svakako vidjeli najviše trendi odjeće, ali i najraznovrsnije stilove. Oduševili smo se količinom jednodijelnih cutout kupaćih kostima ukrašenih atraktivnih nakitom i umjetnim tetovažama. Jedan od većih muških trendova bile su natikače uz otkačene debele bijele čarape, što zvuči pomalo smiješno, posebice uz bazen, ali je izgledalo cool.

Večer je bila rezervirana za haljine, nezaobilazne vruće hlačice i crop topove te različite vrste bodyja. Vidjeli smo mnoštvo dubokih dekoltea, nekoliko lažnih septuma, brdo traper hlačica i bodycon haljina te velik, ali zaista VELIK broj odličnih tenisica - i kod muškaraca i kod žena; Čak smo uživo imali priliku vidjeti par Yeezy 750 Boost tenisica (izgledaju bolje uživo!) te bijele Buscemice sa zlatnim lokotom - ne moramo pričati koliko su nas oduševile.

U popularne muške odjeven komade spadali su T-shirti sa zanimljivim printevima, kape s ravnim šiltom, dresovi, bomber jakne, "Versace" uzorak, tenisice, ruksaci u boji, lanci i marame.

Nakon svega, treba prokomentirati i makeup! "Eyebrows on fleek" kao da je bilo geslo festivala jer je većina djevojaka imala naprosto perfektno ocrtane obrve. Obavezni su bili i tuš za oči, umjetne trepavice i jarki ruževi uz naglašen highlighter.

Pogledajte neke od zgodnih lookova s Fresh Islanda u našoj galeriji!

Fresh Island 2015.
Fresh Island 2015.