Zašto je danas vrijeme za osmijeh?

| Lifestyle |

 
Sretan Međunarodni dan sreće
Sretan Međunarodni dan sreće

Iako bi se svaki dan trebali buditi i lijegati sa smiješkom na licu i biti veseli, sretni i vedri, ne uspijeva nam uvijek biti takvima. No s obzirom da je danas Međunarodni dan sreće koji je i naš današnji urednički odabir, svakako nastojte danas biti pozitivni i vedri.

Sretan Međunarodni dan sreće
Sretan Međunarodni dan sreće

Mi vam predlažemo da izađete na sunce, uživate u prirodi, prošećete, družite se s prijateljima i obitelji, fino jedete i jednostavno se opustite i budete sretni. Barem danas zaboravite na ostale probleme, neplaćene račune, nesretne ljubavi, probleme na poslu, ljude koji vas živciraju, zloću koja vas okružuje, Vladu koja je neefikasna i sve što vas tišti ili vam diže tlak.

Za sve one koji će se naći po centru Zagreba valjda reći da će ih dodatno razveseliti Kraš koji po centru grada dijeli Dorina čokolade. Osim toga, upravo će danas, na Međunarodni dan sreće kuliminirati i globalna akcija "Happy" koju je pokrenuo pjevač Pharell Williams te će biti objavljen i zagrebački sretni ples.

Sretan Međunarodni dan sreće
Sretan Međunarodni dan sreće

Uz sve to, iako su nas u školi učili drugačije, danas nam u 17 sati i 57 minuta zapravo dolazi proljeće. Nadamo se da su najave o lošem vremenu za vikend pogreška meteorologa i kako ćemo svi ovaj, prvi proljetni vikend uživati u suncu. Redakcija Wall.hr vam želi sretan dan sreće i prvi dan proljeća, uživajte! 

Sretan Međunarodni dan sreće!