Veliki božićni party Porsche Croatie najbolji je party sezone!

| Lifestyle |

Porsche Croatia party

Veliki božićni party Porsche Croatie zasijenio je sve ostale partyje u Hrvatskoj i tako zasluženo ponio titulu najboljeg partyja sezone! Do sada neviđena produkcija uz nastup najvećih zvijezda Hrvatske, ali i inozemnih gostiju te mnogobrojni uzvanici u čak dvije protekle večeri savršenog programa ispunili su Paviljon 5 Zagrebačkog velesajma te ujedno proslavili promjenu imena tvrke.

Porsche Croatia party Severina
Porsche Croatia party Severina

Porsche Croatia generalni je uvoznik za marke Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Porsche i Volkswagen gospodarska vozila, a na hrvatskom tržištu automobila drži ukupni udio od 25%, dok je marka Volkswagen od 2010. godine tržišni lider u Hrvatskoj.

Porsche Croatia party
Porsche Croatia party Elisabeth Bruder

Mnogobrojne javne osobe koje voze neku od navedenih marki vozila Porsche Croatia nazočile su partyju. Pjevale su i Severina, Jelena Rozga i Colonia, Vanda Vinter, Danijela Pintarić, uz mnogobrojne plesne grupe plesala je i Ornela Vištica, program su vodili Danijela Trbović i Oliver Mlakar, a partyju su nazočili Dražen Žerić - Žera, Dubravko Šimenc, Suzy i Sarah Josipović, Boris Banović, Fran Prizmić, Martina Felja, Trpimir Vicković Vicko, Robert Bošković, Mario Kovačević...

Porsche Croatia party
Porsche Croatia party

Cijeli program zamišljen je kao kazališna predstava, a na sceni su se isprepleli mnogobrojni plesači, pjevači, gutači vatre, artisti, hostese. Padao je snijeg, sijalo sunce, sjevale munje i gorila je vatra, a prisutni su za to vrijeme uživali u programu, ali i u raznovrsnim hrvatskim delicijama i izvrsnoj usluzi.

Porsche Croatia party
Porsche Croatia party Indira, Colonia

Čestitke Porsche Croatiji!