Trend zbog kojega će svi ljubomorno gledati u vaše noge!

| Fashion |

Trend zbog kojega će svi ljubomorno gledati u vaše noge!

Novi trend je još jedan od trendova koji su se nosili kada smo bili puno mlađi i nismo mislili da će se vratiti u modu, no kako je moda ciklična i čak nam najružnije trendove može ponovno uljepšati, nije ni čudo kako se ponovno nosi nakit za stopala.

Prošle sezone imali smo naznaku narukvica za stopalo s masivnim zlatim cuff narukvicama nošenim na sandale i štikle u špic, no trend kao trend nije zaživio. Međutim, ono što je sada trendi je sasvim drugačije od debelih narukvica - nose se tanke minimalističke srebrne i zlatne narukvice, "ciganske" napadnije narukvice s lancima te boho narukvice s perlicama i sitnim privjescima.

Ovakav nakit idealan je za ljeto jer izgleda neodoljivo na bose noge i kupaći kostim, ali i interesantno i vrlo stylish uz sandale ili salonke na visoku petu, u kombinaciji s ljetnim haljinicama i kratkim hlačicama.

Iako smo protiv toga da sve trendove prihvaćamo kao nešto što je neizbježno, ove narukvice bi mogle biti zgodan modni dodatak za after beach partyje i slične ljetne događaje. Probajte ih pa odlučite jesu li za vas ili ne!

Trend zbog kojega će svi ljubomorno gledati u vaše noge!