Top 5 najboljih i najmodernijih boja za vaš dom

| Design |

Ovih pet boja koje prestavljamo u nastavku, trenutno dominiraju dizajnom interijera. 

Sužavanje izbora boja kojima možete uljepšati (ali i unakaziti) svoj stan, može biti iznimno kompliciran. Na sreću ili žalost, postoje doslovno stotine opcija i nijansi koje možete izabrati - to govorimo o brojci kada smo se odlučili samo za jedan određeni brand. Na trenutke će vam se činiti nemogućim konačno se odlučiti za jednu nijansu, za koju ste sto posto sigurni da je upravo ona ta o kojoj ste maštali.

Stoga smo odlučili napraviti popis od 5 najboljih i najmodernijih nijansi koji će apsolutno svaki dom učiniti boljim i ljepšim mjesto. Ranije možda niste u obzir uzimali ove nijanse, no budite hrabri i zamislite svoj dom na malo drugačiji način i uključite neke od tih nijansi u svoj sljedeći projekt. Vjerujte nam, neće vam biti žao.

Za one kojima je potrebna malo pomoći od strane stručnjaka, koristite ovaj članak kao vodič kroz boje i završit ćete  s prostorom koji izgleda iznimno moderno i sofisticirano.  Bilo da ih koristite na svojim zidovima, kroz odabir namještaja ili naglašavanja određenog komada namještaja, bit ćete u mogućnosti dati prostoru moderan dodir s osjećajem elegancije i profinjenosti.

1. Grčki plava

2. Prirodna i neutralna siva

3. Koraljno crvena

4. Maslinasto zelena

5. Boja šljive