Dnevni meni: četvrtak, 26.4.2012.
Danas za vas pripremamo: paštetu od ricotte i pinjola, brzu pašticadu i njoke te panettone pudding.

Danas za vas pripremamo: paštetu od ricotte i pinjola, brzu pašticadu i njoke te panettone pudding.
Sinoć je u Zagrebu u galeriji Škole primijenjene umijetnosti na Trgu Maršala Tita otvorena izložba dvoje vrhunskih dizajnera Ruže Hodak i Damira Brčića pod nazivom "2 u 1".
Hipotetsko pitanje da li je teže biti u našem društvu žena ili muškarac još uvijek nema odgovora, kao i pitanje da li mogu živjeti muškarci bez žene ili obrnuto. Surfajući nedavno na Googlu pročitala sam podatak da u jednom malom gradu na ovim prostorima 70% brakova završava prija vremena. Strogi odgoj mojih roditelja odredio me u svakom pogledu, od životnih stavova do vrijednosti u braku.
Magic Mushroom USB
Tjestenina je namirnica današnjice – zasitna, jeftina i jednostavna za pripremu! Slaže se i kombinira sa svime – s mesom, ribom, povrćem, ali i orasima, pinjolima, bademima... Iako omogućuje veliku kreativnost, za njenu pripremu, treba znati neke osnovne stvari. Za pripremu tjestenine vrijedi onaj poznati Balaševićev stih: „Princip je isti, sve su ostalo nijanse!“