Samsung predstavlja novitete povodom Zimskih olimpijskih igara u Sočiju

| Lifestyle |

WOW (Wireless Olympic Works) aplikacija donosi mnoštvo korisnih i zabavnih informacija o događanjima na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju

Samsung predstavlja mobilnu aplikaciju „Wireless Olympic Works“, povodom Zimskih olimpijskih igara u Sočiju. Aplikaciju je moguće besplatno preuzeti sa Samsung App Store ili Google Play trgovine, i pretvorit će vaše Android uređaje diljem svijeta u središnje mjesto informiranja o ovogodišnjim Zimskim olimpijskim igrama.

Samsungova WOW aplikacija omogućava ljubiteljima zimskih sportova da u stvarnom vremenu te na pouzdan i brz način pristupe rasporedima događanja, najnovijim izvještajima o rezultatima, poretku osvojenih medalja kao i novim olimpijskim rekordima. Riječ je o bežičnoj komunikacijskoj platformi, razvijenoj kako bi osigurala pametniju i jednostavniju komunikaciju, te povezala sve sudionike Zimskih olimpijskih igara, nudeći vijesti i informacije o Igrama za službenike i djelatnike.

"Samsung nudi fanovima diljem svijeta najizravniji pristup Zimskim olimpijskim igrama 2014. u Sočiju omogućujući im stvaranje posve osobnog iskustva, odgovarajući na njihove interese i želje“, izjavio je WS Lee, viši potpredsjednik za razvoj poslovanja u odjelu mobilnih komunikacija, tvrtke Samsung Electronics i dodao "Naši predani timovi naporno rade tijekom cijele godine kako bi osigurali da WOW tehnologija bude spremna za korištenje tijekom Igara, kako korisnicima koji traže vrhunsko iskustvo Zimskih olimpijskih igara, tako i olimpijskoj obitelji koja koristi našu tehnologiju kako bi dala podršku događanjima za vrijeme trajanja Igara“.

Samsung maske povodom Zimskih olimpijskih igara u Sočiju!
Samsung maske povodom Zimskih olimpijskih igara u Sočiju!

Osim aplikacije, Samsung je lansirao i posebne maske za Samsung Note 3 uređaje s printevima zemalja sudionica. Kao što je Samsung Galaxy S 3 bio službeni mobitel Ljetnih olimpijskih igara u Londonu, tako je sada Samsung Note 3 službeni mobitel Zimskih olimpijskih igara u Sočiju!