Restoran Lionela Messija i braće Iglesias oduševljava sva osjetila

| Design |

"Bellavista del Garden del Norte" je novi, iznimno zanimljiv restoran u Barceloni kojeg su otvorili nogometaš Lionel Messi i braća Iglesias. Restoran je obilježen španjolskom kulturom i toplim bojama te je smješten u Eixample četvrti grada. Ekspanzivan prostor dizajniran je od strane dizajnerskog studija El Equipo de Creativo koji broji mnoga prostorna iskustva - tako je nastao dizajn interijera kojeg krasi atmosfera malih seoskih naselja u Španjolskoj.

Bellavista del Garden del Norte

Restoran od 1000 m² raspoređen je na dvije etaže i unatoč velikom broju kvadrata, stvoren je funkcionalan i intiman prostor. Sam naziv restorana upućuje na veliki vrt na stražnjoj strani, no do njega morate "putovati" kroz predstavljeno selo - tako ćete proći kroz područje koje je obavijeno cvijećem i zelenilom i stići do brijačnice, lokalnog puba ili pak gledati kuhare kako kuhaju dok igrate tombolu.

Bellavista del Garden del Norte

Različiti elementi u obliku metalnih kioska vode kroz prostor sve do velikog vrta koji se nalazi na kraju prostora. Najviša prostorija gleda na vrt i ima metalni okvir u obliku crkve te je ukrašena ljubičastim zastavama, baldahinom i rasvjetnim strukturama koje oponašaju oblik vatrometa.

Bellavista del Garden del Norte