Pariški 10. okrug krasi ovaj fantastičan stan

| Design |

Dizajnerica interijera Alexandra Magne uvela je svoju karakterističnu mješavinu stilova, materijala i pronađenih predmeta s pariških sajmova i antikvarijata u dom od 110 kvadratnih metara pod nazivom "Duplex Republique" koji se nalazi u staroj zgradi u pariškom 10. okrugu. Krajnji rezultat je skladna mješavina industrijskog i skandinavskog stila u kojeg se nije teško zagledati.

Glavni stambeni dio uključuje skulpturalno stubište izrađeno od tankog metalnog lima. Dvije fotelje u boji senfa koje je Magne pronašla na sajmu s crno i bijelim jastucima unose hrabre boje i uzorke u sobu. Alexandra je odlučila pomiješati i berberski tepih te velik laneni kauč zbog teksture.

Duplex Republique

Vraćene izvorne drvene grede na stropu krase djelomično otvoreni drugi kat. Grede se tako savršeno pomiješane s industrijskim komadima u poslovnom prostoru, uključujući stol kojeg je Magne otkrila na dobrotvornoj rasprodaji koji je izvorno bio korišten u staroj pošti.

Dvije dječje sobe također su u eklektičnom stilu s dodatnim produhovljenim slojem. Mlađa dječja soba je naglašen sa svijetlim plavim zidom te uključuje skroman skup ladicama koje je dizajnerica uočila u trgovini duž Seine.

Duplex Republique