OXBO urban bar&grill - mjesto gdje je svako jelo pripremljeno s ljubavlju

| Wine and dine |

Moderan koncept vrhunske kuhinje uz opuštenu atmosferu i izvrsnu uslugu

Poznato je kako se OXBO bar u DoubleTree by Hilton hotelu u Zagrebu u vrlo kratkom vremenu pozicionirao i proslavio kao gastro lokacija koju ne smijete nikako zaobići. Smješten na odličnom mjestu, u poslovnoj zoni u Radničkoj, idealan je za poslovni ručak s partnerima ili pak kao mjesto za svakodnevne obiteljske/prijateljske ručkove i večere, ali i organizirana događanja te promocije.

Kod nas je i dalje fokus na dobroj hrani, na ljubavi prema kuhanju i jelima koje kuhamo za naše goste.Vrlo smo ponosni na naš Burger koji je jedan od najboljih u Zagrebu (ja se usuđujem reći i najbolji), ako ne i u Hrvatskoj. Black Angus steakove poslužujemo od poznatih cutova do nekih koje samo mi poslužujemo, kao što su Hanger steak i Flank steak. Uglavnom volimo kuhati, volimo to što radimo i volimo sva ta naša jela koja poslužujemo našim gostima jer ih spravljamo sa posebnim začinom, a to je malo ljubavi u svako jelo“, rekao nam je glavni šef kuhinje Goran Brnčić.

Nedjeljni ručak u svom domu možete zamijeniti i OXBO atmosferom! Umjesto da cijeli dan provedete kuhajući posjetite odličan nedjeljni ručak u OXBU za samo 129 kuna po osobi. Svake nedjelje od podneva do 16 sati povedite obitelj na predjelo, izbor od 3 glavna jela, neograničen salad i desert bar,  a mališane mlađe od 9 godina čeka poseban meni. Tijekom nedjeljnog ručka dobit ćete i gratis bocu vina, a kako bi to zaista bio pravi izlazak za cijelu obitelj, za djecu je organiziran dječji kutak gdje ih čekaju bojice, igračke i crtići. Vjerujte nam, isplati se nedjelju provesti u OXBO baru!

Ostale posebne ponude možete saznati na njihovoj službenoj stranici te na Facebooku.