Novo "tajno" mjesto u Zagrebu

| Design |

Tajni, skriveni barovi dio su šarma noćnog života velikih svjetskih metropola. Zagreb se nedavno pridružio gradovima poput New Yorka, Londona, Amsterdama i Pariza sa svojim prvim speakeasy barom na tajnoj lokaciji pod imenom Šupa. Tajne točionice alkohola poznate pod nazivom speakeasy barovi nastali su tijekom prohibicije u SAD-u dvadesetih godina. Speakeasy barovi bili su centar zabavnog i društvenog života velikih američkih gradova.

Zagrebački speakeasy - Šupa nalazi se upravo u prostoru bivše – šupe, u jednom od podruma u centru Zagreba. Uređenje Šupe, kombinacija je skladišnog prostora i šminkerskog bara u kojem se izdvajaju plišane tapete, kristalni lusteri u prvom dijelu i naravno, izbor kvalitetnih alkoholnih pića u drugom.

Šupa je zapravo originalni cocktail bar u kojem se pripremaju vrhunski kokteli po receptu mladog i educiranog barmena Dominika Bečvardia koji je za naše stalne prijatelje, ali i one koji svrate po prvi puta u ponudu stavio stare klasike s novim šarmom poput Spicy Old Fashioned, Manhattan ili New York Sour. Tu su i sasvim novi recepti poput Kentucky Time, Herradura Caballo i Boulevardier. Najbolji način da otkrijte drugačiji svijet koktel kulture je da navratite.

Kako doći do Šupe? Probajte naći vezu, ulaz je moguć samo uz poziv, a u hedonistički svijet Šupe uz prigušen glas i primamljiv osmijeh uvodi vas Angie, najpoznatija hrvatska pin up djevojka.
Za odličnu atmosferu u Šupi pobrinuli su se i poznati zagrebački DJ-i: Filip Jelaš, Oli Do Boli, Pips, Hrwoe, Tomo Ricov…a Šupu su do sada posjetili I mnogi poznati poput Nevene Rendeli Vejzović, Ive Šulentić, Nevija Marasovića, Andreja Barbierija, Larise Navojec, Antonija Franića te mnogih drugih.