Neobjavljene intimne fotografije Angeline Jolie koje je snimio Brad Pitt

| Lifestyle |

Editor's pick by Tea Filipović

Tea Filipović, urednica Design, Lifestyle i Culture rubrika na Wall.hr portalu

Svi sigurno znamo tko je Brad Pitt, ali ne zna svatko da je Brad također strastveni fotograf. Ova nedavno objavljena, prekrasna i intimna serija fotografija koju je fotografirao sam Brad Pitt, daje do sad neviđen pogled na život jedne od najpoznatijih holivudskih obitelji u crno-bijelom izdanju.

Na fotografijama možemo vidjeti Angelinu u njezinom najprirodnijem i intimnijem izadnju do sada - od otkačenih i sexy fotografija pa sve do iznimno obiteljsko-initimnih i zabavnih fotografija s ostatkom velike Jolie-Pitt obitelji. 

W Magazine radio je intervju s Angelinom Jolie nakon kojeg su zamolili Brada da fotografira nju i njihovu obitelji  - u razgovoru s Angelinom, objasnila je Bradovu ljubav prema fotografiji: "Obožavam njegove fotografije. Neki ljudi imaju hobi do kojeg dolaze najkraćim putem i vrlo su zadovoljni ishodom gotovo istog trenutka. Ali on je netko tko je zaista posvećen kameri - uhvatio se najkompliciranijeg modela i proučio najsitniji detalj koji stoji iza njega. Brad je iznimno kritičan prema svom poslu. "

U našoj galeriji ne propustite pogledati seriju iznimno intimnih fotografije Angeline Jolie-Pitt i njihove slatke obitelji.