Nedjeljna završnica DFWZ-a u OXBO restoranu Hotela DoubleTree by Hilton

| Lifestyle |

OXBO Urban Bar & Grill brunch

Nakon još jednog uspješno završenog Dreft Fashion Weeka Zagreb, organizatori, dizajneri, VIP gosti, partneri i prijatelji DFWZ-a okupili su se na zajedničkom brunchu u jednom od  trenutno najpopularnijih zagrebačkih restorana – OXBO Urban Baru & Grillu službenog DFWZ Hotela –  Double Tree by Hilton. 

Ugodna, ležerna, neformalna i živahna atmosfera, ljubazno i profesionalno osoblje te vrhunski gastronomski specijaliteti oduševili su sve prisutne goste DFWZ bruncha. Glavni kuhar restorana Tomislav Nikšić osmislio je moderni jelovnik hrvatskih specijaliteta pomiješanih s popularnom hranom iz Europe, Amerike i Azije. Takav originalni koncept još nije viđen u Zagrebu. U glavnim ulogama su bili naravno meso i riba, a sva predjela, prilozi, juhe, salate i deserti su bili posebno zanimljivi i ukusni. 

Slogan OXBO Urban Bar & Grill glasi: gdje jelo postaje iskustvo! I time je zaista sve rečeno, tko jednom proba, uvijek će se vraćati. U vrlo ugodnom ambijentu urbano dizajniranog restorana s otvorenom show kuhinjom osmišljeni su vrlo pristupačni, a originalni i vrlo ukusni nedjeljni ručkovi na bazi švedskog stola.

Toni Rico, Ivana Popović, Mladen Grubić, Zjena Glamočanin, Londončaka Henrietta Ludgate, Žanamari Lalić, Alka Vuica, Elizabeta Gojan, Ella Svalina Svilan, Ronald Braus i Dean Sinovčić bili su samo neki od gostiju koji su se u ovo nedjeljno popodne opustili i uživali u dobrom društvu i tako dobrim okusima hrane i vina. Sjajna završnica za kraj još jednog Dreft Fashion Weeka Zagreb.