Moderna kuća s kulom i garderobom o kakvoj sanja svaka žena

| Design |

"Belvedere Residence" dizajnirao je arhitektonski studio Polsky Perlstein Architects s ciljem hvatanja svjetla i okolnih vidika koji se pružaju na San Francisco Bay. Gotovo nenadmašan pogled pruža se na južni i zapadni San Francisco Bay prema Sausalitu i Golden Gate Bridgeu. Sa željom da se interijer poveže s eksterijerom na svim razinama, stvorena je glavna razina u kojoj su prozori i vrata kontinuirano nanizani na zapadnom ulazu, a upućuju na prostranu terasu s otvorenim pogledom od Golden Gate Bridgea do Tamapalis planine. Klijenti su zatražili toranj na ulazu koji je vrhunac prebivališta - eliptični volumen uključuje ulazni hodnik i stubište koje povezuje dvije razine.

Spektakularne značajke dizajna integrirane su u cijelini - glavna razina sadrži dnevnu sobu, blagovaonicu i kuhinju s pogledom iz snova. Dodatni prostori na prvom katu uključuju ured za nju i njega, dvije kupaonice, ostakljenu vinoteku, audio-vizualnu sobu i garažu s automobilskim dizalom za četiri automobila. Na istoku, kuhinja ima pozadinsko osvjetljenje postignuto Onyx otokom i klizna vrata koja se otvaraju i vode do spa terase. Druga razina je gdje se nalaze spavaća područja. Prepoznat ćete glavnu kupaonicu u našoj galeriji jer uključuje prekrasnu kadu isklesan iz jednog bloka srebrnog sedra. 

No ono što će svaku ženu osvojiti je garderoba koja izgleda poput izloga ili scene iz Sex i grada. Biste li imate što protiv?