Miss Hrvatske 2013: Tko je Lana, a tko su Maja i Iva?

| Lifestyle |

Lana Gržetić, Miss Hrvatske 2013.

Što se tiče izbora ljepote, ove godine ponovo se nešto pokrenulo... Već dugi niz godina izbor "Miss Hrvatske za Miss Svijeta" nije bio tako uspješan i spektakularan kao ovaj održan u subotu u Nacionalnoj Sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. Već su svi čuli da je za novu Miss Hrvatske izabrana prekrasna osamnaestogodišnja Riječanka Lana Gržetić koja će predstavljati Hrvatsku na 63. izboru za Miss svijeta u Jakarti već 28. rujna.

Lana Gržetić, Miss Hrvatske 2013.
Lana Gržetić, Miss Hrvatske 2013.

Ali, tko stoji iza ovogodišnje uspješne organizacije cijelokupnog izbora ljepote i tko ga je uspio organizirati za manje od dva mjeseca i vratiti mu staru slavu? Na čelu tima stoji glumac i redatelj Boris Geršak, a dvije prekrasne mlade uspješne žene, samozatajne, neeksponirane Maja Kuljiš, direktorica izbora i Iva Loparić Kontek, casting menandžerica uložile su velike napore i energiju te svoje dugogodišnje iskustvo hodanja pistama i snimanja kampanja i spotova u Modnoj agenciji Suzy u organizaciju istog.

Odradile su sve castinge, izabrale djevojke, dogovorile pokrovitelje, outfite i danima pripremale dvadeset djevojaka kako će se što bolje predstaviti žiriju i publici. Sva prisutna publika, žiri, novinari i fotografi, ali i sve natjecateljice bili su zadovoljni krajnjim rezultatom. Jedan od članova žirija, ugledni maksilofacijalni kirurg Aleksandar Milenović komentirao je izbor: "Pobijedila je zaista najljepša djevojka, bez ikakvog namještanja. Oduševljen sam što je sve bilo korektno i pošteno, svaka čast organizaciji."

Lani čestitamo i držimo fige za izbor u Indoneziji, a Maji i Ivi želimo još mnogo uspješnih organizacija izbora poput ovog za Miss Hrvatske 2013.