Mali stan kojeg krasi moderan skandinavski stil

| Design |

Ovaj jednosoban stan u Gothenburgu koji se nalazi nedaleko od parka i gradskog botaničkog vrta, kombinira stil s kraja stoljeća, šarm, suvremeni dizajn i skandinavski stil. S pristupom do unutrašnjeg dvorišta, ovaj stan od 50 kvadratnih metara pruža brojne mogućnosti za opuštanje u srcu grada. Garnitura za sjedenje, roštilj, drveće, biljke i ptice pretvorile su ovaj dom u urbanu oazu.

Suvremena moderna oaza - jednosoban skandinavski stan

Već nas na samom ulazu očekuju dva ugodna iznenađenja: cigleni zidovi i ugodna klupa. U otvorenom dnevnom boravku i blagovaonici nalaze se tri velika prozora s pogledom na dvorište koja ispunjavaju cjelokupan prostor prirodnim svjetlom. Drveni podovi obojani u crno čine kontrast s bijelim zidovima te stvaraju neutralnu pozadinu za šarenim namještaj i dekor.

Suvremena moderna oaza - jednosoban skandinavski stan

Kuhinja nudi minimalistička i otvorena mjesta za pohranu te mali stol pokraj prozora. S druge strane kuhinje nalazi se spavaća soba ispunjena vedrim plavim i bijelim tonovima. Moderna kupka s curbless tušem nastavlja crno-bijelu temu koja definira ovu suvremenu mini oazu u kojoj se svaka mlada osoba lako može zamisliti.

Suvremena moderna oaza - jednosoban skandinavski stan