Hrvatska vila koja je osvojila Europu

| Design |

Listu top 10 najpoželjnijih vila u Europi nedavno je predstavio renomirani britanski časopis Telegraph prema ocjenama stručnjaka - i da, na njoj se se našla i jedna hrvatska vila! Riječ je o fantastičnoj istarskoj vili imena "Villa Lorena" koja se nalazi u staroj gradskoj jezgri grada Novigrada.

Villa Lorena projekt je jedne od poznatijih istarskih arhitektonskih tvrtki - Metrocubo iz Pule na čelu s projektantom Željkom Mohorovićem koji jamče svojim kredibilitetom. Luksuzna vila s pet zvjezdica od 196 kvadratnih metara i 500 kvadrata vrta, nalazi se na samim gradskim zidinama iz 13. stoljeća u središtu starog grada Novigrada.

Villa Lorena, Novigrad

Vila je registrirana za smještaj od 8 do 10 gostiju pa tako u njoj možemo pronaći 4 spavaće sobe, 4 kupaonice i spa wellnes s terasama za sunčanje koje se nalaze tik uz more. Terasa je nastavak velikog wellnessa s grijanim zatvorenim bazenom, masažnom kadom i saunom kojih dijeli veliko klizno staklo kako bi se bazenom mogli koristiti tijekom ljetnih i zimskih mjeseci. Na krovu vile nalazi se i jacuzzi s ležaljkama za sunčanje.

Villa Lorena, Novigrad

Vila nudi mogućnost unajmljivanja privatnog kuhara, masažera, fitness trenera, organizatora izleta, tenis i golf turnira, a moguće je iznajmiti i jahtu te naručiti gotovo bilo koju drugu uslugu koju možete poželjeti.

Villa Lorena, Novigrad

Pažnju šire javnosti izazvala je u ljeto 2014. godine kada je u njoj boravila najbolja svjetska tenisačica Serena Williams, a lani je u Villi Loreni ljetovala bjeloruska tenisačica Viktorija Azarenka.

Villa Lorena, Novigrad