Garject je novi pomagač u vašoj kuhinji!

| Design |

Garject, protiskiva� za �ešnjak

Svatko tko kuha ili je barem nekad probao kuhati susreo se s češnjakom i svim njegovim manama. Srećom, rezuckanje na sitno više nije neophodno od kada imamo pametne protiskivače u koje stavimo režnjeve češnjaka koji protisnemo. No ne bi mi bili ljudi kada bi u potpunosti bili zadovoljni pa nam ni ovaj alat nije dovoljan.

Naime, na prvi problem nailazimo kada češnjak protisnemo jer se zalijepi uz alat pa ga moramo ostrugati nožem, kuhačom ili nečim trećim. Drugi, malo veći problem je vađenje ostataka iz protiskivača, to ipak uglavnom moramo napraviti prstima jer je gotovo nemoguće zalijepljenu kožicu izvaditi drugačije. Pri vađenju nam prsti poprime miris češnjaka i sljedeća tri dana ga ne možemo oprati. Naravno, ako ruke ne operemo u limunovom soku, ali to je pametni kućanski trik koji nam nažalost isušuje ruke.

Zato od sada imamo fenomenalni protiskivač Garject koji rješava oba problema s klasičnom verzijom ovog alata, a dolazi nam iz kompanije DreamFarm .
U Garject ubacite češnjak, protisnite ga, pri otvaranju on će automatski ostrugati protisnuti češnjak nakon čega morate stisnuti mali gumbić koji će izbaciti ljepljivi ostatak češnjaka.

Jedna od tajni ovog alata je dizajn i oblik prostora za češnjak, naime, duplo je širi nego što je dugi, tako da je češnjak smješten bliže mjestu izvoru snage pa bolje gnječi. Može se kupiti online za 160 kuna.

Kako radi ovaj protiskivač češnjaka