Danas zaista svatko može biti model

| Lifestyle |

"Fashion Hazard"

Unatoč ubrzanom načinu života i nemanju vremena za mnogo toga, a pogotovo ne za ono posvećeno sebi postali smo ovisnici i robovi pametnih telefona. Svatko od vlasnika istih na njemu ima barem jednu igricu na koju se navukao tijekom čekanja kod zubara, u autopraonici, kod frizera ili pak u nekom drugom vremenu nažalost svakodnevnog obaveznog čekanja. Bilo da se radi o Angry Birds, Temple Runu i Logo Quizu, na nešto ste nekada sigurno bili navučeni, barem tijekom dva dana.

Od prije nekoliko dana, dostupna je i nova igrica za koju se vjeruje kako će osvojiti srce mnogih žena. Igrica je namijenjena djevojkama koje su oduvijek sanjale o svjetskoj manekenskoj karijeri, a takvih je u našoj zemlji zaista mnogo pa ni ne sumnjamo u uspjeh ove nove zaraze. Igrica naziva „Fashion Hazard“ omogućuje mladim djevojkama da se prave kako su supermodeli i hodaju po modnim pistama. Igricu je osmislila kompanija Conde Nast, izdavač Voguea, Vanity Faira, The New Yorkera, inače i vlasnik portala Style i Wwd. Za sada je dostupna na iGadgetima, a očekuje se i na ostalim pametnim telefonima.

"Fashion Hazard"

Iako na prvu izgleda kao loša verzija crtića iz 90-ih godina i kao da je napravljena isključivo za američko tržište jer nema šanse kako bi to progutala europska publika, na igricu se vrlo lako navući. Mogli bi je nazvati smješnijom modnom i malo lošijom verzijom Temple Runa koji također ruku na srce izgleda niskobudžetno.

Poanta igrice je uspjeti i probiti se nimalo jednostavnoj modnoj sceni. Započinjete kao avatar po imenu Ellie Redburn, djevojka iz malog grada u Kansasu, a na vama je da Ellie osigurate svjetsku karijeru tako da počnete s tim da probate ne pasti s piste.

Pogledajte trailer igrice koju možete skinuti za 99 centi na App Storeu, a nama ostaje vidjeti je li Conde Nast ovaj put dobro procijenio.

Fashion Hazard trailer