Acer tabletno računalo – nova era mobilnosti

| Tech |

Acer ICONIA W510

Mobilnost znači više od slobode upotrebe uređaja bilo gdje; to je i sloboda upotrebe uređaja na više načina, sukladno našim potrebama i raspoloženjima. Razvijajući novu ICONIJU W510, Acer je stvorio uređaj osmišljen za operativni sustav Windows 8 koji nudi sjajnu prilagodljivost i omogućuje korisnicima uživanje u sadržaju i njegovo dijeljenje, kao i radnu učinkovitost.

Nazvati Acerovu ICONIJU W510 tabletnim računalom bilo bi podcjenjivanje. Dok 10,1-inčni zaslon visoke razlučivosti donosi sjajnu zabavu, inovativna odvojiva tipkovnica savršena je za rad, a dodirni zaslon jamči bolje pregledavanje podataka. Ovo tabletno računalo savršen je uređaj za korisnike koji žele uživati u besprijekornom dodirnom doživljaju, ali žele uređaj koji je prilagodljiviji i može se upotrebljavati za rad. Tanka, lako priključiva tipkovnica ne samo da omogućuje ugodno tipkanje, već i produljuje trajanje baterije do 18 sati i daje korisnicima mogućnost zakretanja tabletnog računala za 295 stupnjeva, tako da se može koristiti u prezentacijskom načinu rada, što je sjajno za gledanje videozapisa ili prezentacija.  I tabletno računalo i tipkovnica su ultratanki i lagani, što ih čini lako prenosivima i udobnima za upotrebu. 10,1-inčni dodirni zaslon, koji omogućuje širi kut gledanja sa živopisnijim, dosljednijim i točnijim bojama, savršen je za uživanje u multimedijskim sadržajima u tabletnom načinu rada ili za dijeljenje videozapisa i filmova s prijateljima kad je postavljen na tipkovnicu.

Acer ICONIA W510
Acer ICONIA W510

Zahvaljujući svojim jednostavnim rješenjima, ovo tabletno računalo nudi optimalnu ergonomiju i lakoću upotrebe bilo u pokretu, bilo na vašem radnom stolu. Više mogućnosti povezivanja unaprjeđuje kakvoću upotrebe, od mikro HDMI ulaza koji omogućuje trenutačno povezivanje s vanjskim zaslonom do mikro SD ulaza za proširivanje memorije do 32 GB. K tome, zahvaljujući tehnologiji Always On, Always Connect možete računati s tim da ćete uz Acerovu ICONIJU W510 uvijek biti u tijeku zbivanja na društvenim mrežama, imati najnovije vijesti nadohvat prsta, provjeravati e-poštu ili moći gledati film u pokretu, gledati prezentaciju ili uživati u igrama. U ovome je ljepota višedodirnog zaslona koji omogućuje neprimjetan prijelaz između olovčice, tipkovnice i ergonomskog dodira bez upotrebe ruku.

Acer ICONIA W510
Acer ICONIA W510

Da bi se osigurao integritet uređaja, ICONIA W510 raspolaže sigurnosnim rješenjem Trusted Platform Module (TPM) za sigurnosno naprednu generaciju kriptografskih ključeva koja umanjuje rizik od kompromitiranja podataka fizičkom krađom ili izvanjskim hakerskim napadom. Zahvaljujući TPM-u hardver je manje podložan softverskim napadima, a postupci provjere autentičnosti prolaze sigurnosno napredan podsustav.