10 prekrasnih ženskih utočišta unutar vrtnih kućica

| Design |

Muškarcu trebaju njegov prostor. Ali isto tako i ženi treba njezin vlastiti prostor. No, dok su oni odabrali uživati u "pećinama" (man-cave), žene više vole mjesta koja nisu toliko nazovimo primitivna i skrivena. Tako je nastao trend She-Sheda, preuređenih vrtnih kućica koje postaju savršeno žensko utočište kada želimo imati vremena samo za sebe i naše potrebe.

Dok muškarci obično na neki način zauzmu dio kuće, skriveni u podrumu, garaži ili nekom drugom jednako "muževnom" mjestu, She-Shed se obično nalazi u vrtu, daleko od sve te silne muškost. Ne postoje pravila kojih se treba pridržavati da bi She-Shed bio tako nazvan - neke ih pretvore u idealno mjesto za čitanje, dok ih druge koriste kao obrtničke, hobij sobe u kojima slikaju, crtaju, bave se kiparstvom. Neke ih koriste čak kao minijaturni studio za jogu -cool, zar ne?

Želite imati She-Shed, ali ne znate odakle početi? Obavezno zavirite u našu galeriju i pogledajte slike koje će vas sigurno inspirati. Naših 10 najljepših She-Sheda sigurno će vas oduševiti.