Upotpunite svoju zdravu rutinu njegom u dva koraka

| Beauty |

Čišćenje kože ne mora imati neželjene posljedice poput suhoće, masnog tena ili začepljenih pora.

Linija kozmetike Cetaphil namijenjena je njezi kože u dva koraka: nježno čišćenje i intenzivna hidratacija.

Od sada u ljekarnama možete nabaviti specifične proizvode Cetaphil, umirujuće formulacije bez sapuna, koji imaju blagotvoran učinak uklanjanja nečistoće bez isušivanja kože i remećenja njezine prirodne pH ravnoteže.

Cetaphil linija se sastoji od tri proizvoda za čišćenje i hidrataciju s učinkovitom, ali blagom formulom, prikladnom za sve tipove osjetljive kože:

Cetaphil losion za sve tipove kože i cijelu obitelj čisti bez iritacija i umiruje kožu. Multifunkcionalan je; može poslužiti za čišćenje kože, uklanjanje šminke, a dovoljno je blag da ga mogu koristiti i bebe. Formula ne sadrži sapun i uklanja nečistoću, šminku i ostale tragove bez isušivanja i iritacije.

Cetaphil losion za čišćenje normalne i masne kože lica čisti i uklanja masnoću bez sapuna. Preporučuje se svakodnevno korištenje ujutro i navečer, kako bi koža bila čista bez iritacije i neželjenog osjećaja zatezanja i suhoće.

Cetaphil hidratantni losion za suhu i osjetljivu kožu formula je koja hidratizira, a ne masti i ne začepljuje pore. Nakon nanošenja koža je mekana i glatka, a vi se osjećate ugodno i njegovano. Dolazi u ekonomičnom pakiranju pogodnom za čitavu obitelj.