Brend prirodne kozmetike predstavio jedinstvenu masku za njegu kose i vlasišta

| Beauty |

Nakon Zeotex kreme, koja je dobila nagradu stručnog žirija za najbolju kremu za problematičnu kožu te maske za lice, na tržištu je od sada dostupna i revolucionarna Zeoazuki maska za kosu, koja je u kratkom vremenu osvojila poklonike prirodne kozmetike zahvaljujući rezultatima.

Poduzetnica Vanja Horvat karijeru je posvetila istraživanju učinkovitosti zeolita i kreiranju linije proizvoda na bazi ovog moćnog minerala 21. stoljeća. Zato je, u ovo blagdansko vrijeme, odlučila predstaviti Zeoazuki masku koja je pravi poklon svima koji imaju problem s vlasištem te pojačanim ispadanjem kose. Prirodni brend Zeotex ima učinkovita rješenja što svjedoče provedena istraživanja Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek te dermatolozi, ali i brojni zadovoljni korisnici.

Vanja Horvat

„Gubitak kose česti je problem s kojim se suočavaju muškarci i žene svih dobnih skupina. To je jedan od onih problema koji izaziva paniku i postavlja pitate koliko je normalno izgubiti vlasi te je li s nama sve u redu? To je bio dovoljan razlog da u našem laboratoriju napravimo kvalitetnu masku koja će davati rezultate. Dokazano je da mnoge promjene u našem organizmu izazivaju toksini koje unosimo na mnoge načine. Zato je Zeoazuki maska prava prirodna revolucija za njegu kose i vlasišta jer rješava temeljni problem.“- objasnila je Vanja Horvat te dodala da ova maska uz zeolit sadrži i još jedan bazni, aktivni sastojak koji je pravi heroj u njezi vlasišta i kose. To je klinički ispitana i nagrađivana klica mungo graha i crvene djeteline Akosky Azuki. Istraživanja pokazuju da stimulira folikule dlake na ponovni rast, a laboratorijski testovi potvrđuju da se nakon 28 dana primjene Akosky Azukia gustoća kose poboljšala i broj aktivnih folikula dlake povećao.

Zdravlje naše kose ovisi o zdravlju našeg vlasišta pa tako je ova maska idealna za sve koji imaju problem, ali i za one koji žele zdravu kosu. Učestalom primjenom Zeoazuki maske vlas postaje čvršća te se zaustavlja njeno ispadanje. Maska poboljšava mikrocirkulaciju te obnavlja i detoksicira vlasište.

Suzana Štimac, Vanja Horvat i Suzy Josipović

 Na predstavljanju ovog revolucionarnog proizvoda bile su Suzy Josipović Redžepagić, Suzana Štimac, Kristina Burja te Matea Ibanez koje su već jako dobro upoznate sa svim benefitima zeolita na zdravlje.