Naglasite prirodnu ljepotu uz besprijekoran ten

| Beauty |

 

Eisenberg paris tekući puder prekriva nesavršenosti i njeguje kožu.

Svaka make up priča počinje odabirom tekućeg pudera i velik broj žena je u neprestanoj potrazi za idealnom podlogom koja će im pružiti besprijekoran ten. Glavne karakteristike savršenog tekućeg pudera su lagana tekstura, odlično prekrivanje nedostatka koje želimo sakriti i dugotrajna postojanost na koži. Les Essentiels du Maquillage je glamurozna make up linija pariškog laboratorija Eisenberg Paris koja želi naglasiti i usavršiti prirodnu ljepotu, a upravo takve rezultate postižu proizvodima koji su kombinacija njege kože i šminke.

Fond de teint correcteur invisible (379 kn / 30 ml) tekući puder dostupan je u čak 8 nijansi i pruža istinski osjećaj poput druge kože. Laganom luksuznom teksturom i inovativnom formulom daje koži osvježavajući prirodni izgled, a ten čini besprijekornim i blistavim tijekom čitavog dana.

Sastojci s ciljanim djelovanjem u kombinaciji s Trio-Molecular® formulom i zaštitnim faktorom 25 PA+++ stvaraju tanki zaštitni film koji učinkovito brani kožu od vanjskih utjecaja. Ekstrakti nara neutraliziraju slobodne radikale zahvaljujući antioksidantskim svojstvima, dok ulje slatkog badema pruža koži lica odgovarajuću njegu i hidrataciju. Činjenica da ne sadrži ulje je zasigurno dodatan plus kod uporabe na mješovitoj koži.

Spojem prirodnog sjaj, besprijekornog finisha i izdržljivosti zbog koje će se na vašoj koži zadržati satima, ovaj puder je zasigurno jedan od vaših novih beauty favorita.