U poliklinici Milojević neželjene dlačice postaju stvar prošlosti

| Beauty |

Neželjene dlačice stvar su prošlosti
Neželjene dlačice stvar su prošlosti

Zahvaljujući Cutera Cool Glide laseru suvremeni muškarci i žene mogu početi smatrati neželjene dlačice lica i tijela dijelom prošlosti. Nema više bolnog čupanja dlačica voskom, odstranjivanja elektrolizom ili žiletima. Rješenje toga neugodnog problema je Cool Glide laser, prvak tehnologije 21. stoljeća kojim se u Poliklinici Milojević izvodi ovaj tretman.

Laserska Epilacija Dlaka

Zahvati su jednako uspješni i sigurni i za muškarce i za žene svih tipova kože, čak i za preplanule pacijente. Ovim laserom se mogu ukloniti dlake sa svih područja kože, uključujući lice, prsa, leđa, ruke i noge. Također se mogu tretirati i osjetljiva područja kao što su obrazi, područje oko bradavica dojki i bikini zona. Trajna epilacija dlaka u moderno doba odgovor je za sve one žene koje godinama depiliraju svoje neželjene dlačice voskom ili žiletom. Ovom trajnom solucijom, nakon tri do pet tretmana dlačice postaju stvar prošlosti.  Na tržištu ima mnogo lasera za trajnu epilaciju, ali Cutera laser je prisutan samo u medicinskim klinikama, kao što je Poliklinika Milojević. Ovaj laser je jači od drugih, manje boli i ono najvažnije, najučinkovitiji je. Potrebna su samo 3-4 tretmana za odlične rezultate. S drugim laserima i IPL uređajima potrebno je 6-18 tretmana, ponekad i više.

Poliklinika Milojević ima odgovor na sve vaše probleme
Poliklinika Milojević ima odgovor na sve vaše probleme

Na ovaj tretman trajne epilacije odlučila se i Iva Jerković koja je i ambasador Poliklinike Milojević. Filozofija Poliklinike Milojević je  jednostavna - primjenom individualnog pristupa, iz širokog spektra najsuvremenijih nekirurških estetskih metoda, nastoje oblikovati tretman prema željama svojih pacijenata.