Smanjite nos bez estetske operacije

| Beauty |

Smanjite nos bez estetske operacije
Contouring je novi hit

Bilo bi divno kada bismo mogli potezom kista prebrisati sve mane na svojem tijelu i biti sasvim zadovoljni, no kako ta opcija nije moguća moramo se pozabaviti realnim opcijama. Prva i osnovna je svakako poraditi na svom samopouzdanju, a dok radite na svom unutarnjem miru vrijeme možete kratiti malim make up trikovima.

Koji god muškarac je ikad podcijenio moć šminke, vjerujem da je kad tad doživio šok radi vlastite naivnosti. Šminka zaista čini čuda - i to nije samo klišej izjava koja generalizira, to uistinu je tako. Kako šminka postaje sve kvalitetnija i naprednija, tako i vizažistice otkrivaju nove načine za popraviti svoj izgled, a ono što je trenutno vrlo popularno je zasigurno contouring tj. sjenčanje lica. Sjenčanje se radi korištenjem pudera u prahu, korektora, kamuflaže ili pudera u tonovima svjetlijim i tamnijim od vašeg tona kože. Upravo zato, contouring je idealan način za pomalo preraditi crte lica i naglasiti njegove vrline, dok usputno zamagljujemo mane koliko je god to moguće.

Contouringom se vjerojatno najčešće prepravlja oblik nosa, a to se u make up svijetu zove "non surgical nose job" tj. operacija nosa bez operacije, jer jedini alat koji imate je vaša šminka i kist. Contouring nosa se mijenja ovisno o tipu nosa, a sjenčanjem nos možete skratiti, suziti, ispraviti grbe... U biti, prilagoditi ga maksimalno vašem licu, bez da idete pod nož.

Jedna od najpoznatijih "kirurginja" kada je nos u pitanju je svakako američka vlogerica Carli Bybel. Od djetinjstva je nezadovoljna svojim nosom pa se šminkom poigravala kako bi ga smanjila, a u tome je zaista i uspjela! Po prvi puta napravila je i video kako vidno uljepšati nos bez estetske operacije, a mi vam ga donosimo u nastavku. Ona će vam podrobnije objasniti kako postati najbolji make up "kirurg" već nakon nekoliko pokušaja!

Non surgical nose job