Sexy do ljeta: Treninzi postaju sve više opaki

| Beauty |

Trening sexy do ljeta
Ušli smo u naš 4. tjedan vježbanja!

Ušli smo službeno u 4. tjedan vježbanja u First Fitness & Squash Toweru, a naša pobjednica Marina Paradžik već polako vidi prve promijene. Danas smo službeno imali najnaporniji trening dosad, a naš trener Saša nas svakako nije štedio.

Trening sexy do ljeta
Sprava za trbušnjake i sprava za noge i kukove

Dan smo započeli na spravama za trčanje i Orbitreku, što je trajalo 10 minuta. Nakon toga, premjestili smo se na sprave s utezima. Radili smo kružni trening na sljedećim spravama - Spravama za kukove i noge, spravi za trbušnjake i spravi za leđnjake. Na prve dvije sprave koljenima smo gurali utege prema van, tj. na drugoj prema unutra i to smo radili u tri serije po 15 ponavljanja. Na spravi za trbušnjake smo dizali i spuštali noge u tri serije po 12 puta, a na spravi za leđnjake smo spuštali trup, pritom stišćući mišiće stražnjice, u tri serije po 15 puta.

Trening sexy do ljeta
Sprava za leđnjake

Sljedeći kružni trening sastojao se od 4 vježbe: Spravi za prsa i ramena, spravi za ruke, trbušnjacima na pilates lopti te čučnjevima iznad klupica. Na spravi za prsa i ramena dizali smo uteg iznad sebe, obraćajući pozornost na to da su nam ruke uvijek okomite i laktovi ravno ispod njih. Ovu vježbu radili smo triput po 8 ponavljanja. Zatim smo radili vježbu za ruke, gdje smo povlačili uteg ravno do prsa, što smo radili triput po 12 ponavljanja. Trbušnjake na pilates lopti smo radili triput po 10 ponavljanja, a čučnjeve iznad klupica sa štapom ravno na početku leđa radili smo u tri puta po 20 ponavljanja.

Trening sexy do ljeta
Sprava za prsa i ramena

Za kraj smo odradili 15 minuta kardija, pomoću sprava za trčanje i bicikla.

Trening sexy do ljeta
Sprava za ruke

Čitamo se u srijedu i ne zaboravite na naš hashtag na socijalnim mrežama #sexydoljeta

Trening sexy do ljeta
Trbušnjaci na pilates lopti